Γενικά > Γενική συζήτηση
εξελιξη απο επιμελητης Α σε διευθυντη
(1/1)
vivich:
καλημερα
ειμαι γενικη ιατρος σε περιφερειακο ιατρειο στον νομο σερρων διορισμενη στις 21/7/2006
κλεινω 15 χρονια στις 21/7/2021
εγινα επιμελητρια Α στις 13/6/2013 κάνοντας χρηση τους επτα μηνες του αγροτικου μου (νωριτερα κατα 7 μηνες)
ηθελα να ρωτησω εαν στις 21/7/20021 κλεινω 15 χρονια και 7 μηνες ? μ αλλα λογια επρεπε να καταθεσω τον ιανουαριου του 2021 τα χαρτια μου ή επειδη χρησιμοποιηθηκε ο χρονος του αγροτικου δεν προσμετραται δευτερη φορα και τα καταθετω κανονικα τον ιουλιο του 2021?
μ εκτιμηση
βιβιαν
gppi:
Αν δεν εχει αλλάξει κατι ,ο Επιμελητής Α' έχει δικαίωμα αξιολόγησης μετά από οκτώ έτη στο βαθμό ή δεκαπέντε έτη στο ΕΣΥ από τα οποία, τα πέντε έτη στο βαθμό του Επιμελητή Α' και στην ίδια θέση, χωρίς αρνητικές αξιολογήσεις στον προηγούμενο βαθμό. Αφου πηρατε τον τιτλο του Επιμελητη Α τον Ιουνιο 2013 θα εχετε κλεισει 8 έτη τον Ιουνιο 2021.Νομιζω το αγροτικο εχει προσμετρηθει ηδη για την εξελιξη σε επιμελητη Α και δεν επαναπρομετραται.Αν πχ ειχατε κανει 3-4 χρονια αγροτικο και ειχατε και καποιο επικουρικο τοτε με 5 χρονια ως επ Α' θα επιταχυνοταν η εξελιξη σας.Ελπιζω να ειναι οπως τα λεω,ας μας πει και κανενας αλλος συναδελφος.Καλη εξελιξη και υγεια!
vivich:
σας ευχαριστω πολυ
ομως μου ειπαν πως ισχυει 15 χρονια στο εσυ ή 8 χρονια ως επιμελητρια Α εφοσον καποιος διοριστηκε αρχικα σε θεση Α και οχι να εξελιχθκηκε σε Α απο Β
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση