Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Προκήρυξη Κενών Θέσεων Κ. Υ. - Π. Ι. & ΠΛΟΙΩΝ 15- 06 - 2009

<< < (5/6) > >>

D-Michalis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜακάρι , αλλά αν συνέβαινε κάτι τέτοιο τα αποτελέσματα θα τα δημοσίευα την επομένη ημέρα της καταληκτικής ημερομηνίας κατάθεσης αιτήσεων.

--- Τέλος παράθεσης ---

Άν δεν σε είχαν αλλοτριώσει  ;) :)

anastasios theodoridis:
Αλλοτρίωση = η αίσθηση της αποξένωσης του ανθρώπου από τον εαυτό του, από τον κόσμο που τον περιβάλλει, η απώλεια στοιχείων της προσωπικότητάς του, με αποτέλεσμα να καταλήγει ξένος ή κατώτερος από αυτό που ήταν. Γενικότερα, αλλοτρίωση είναι η υπαγωγή του εαυτού μας σε άλλους, η εξάρτηση, η υποδούλωση που συνεπάγεται απώλεια βασικών γνωρισμάτων της προσωπικότητάς μας.
Γ. Μπαμπινιώτης

Χαίρομαι που τίποτα από τα παραπάνω δεν με έχουν αγγίξει όσο και αν προσπάθησαν μερικοί. ;)
Συγγνώμη για το εκτός θέματος μήνυμα. :)

Raptor:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΗ δημοσίευση των αποτελεσμάτων της προκήρυξης θα γίνει αύριο.

--- Τέλος παράθεσης ---

Αναστάσιε, σα να μου επιβεβαιώνεις τις υποψίες μου ότι προέρχεσαι από τους "εντός του υπουργείου"

--- Τέλος παράθεσης ---

Πράγματι ο Αναστάσιος είναι γνωστός στο Facebook.Οι υποψίες σας είναι βάσιμες.

anastasios theodoridis:
Δεν ξέρω σε τι ωφελεί η συζήτηση περί "anastasios" αλλά για να μην μένουν απορίες απλά θα σου απαντήσω συνάδελφε πως δεν έχω λογαριασμό στο facebook.

Ελπίζω η συζήτηση να συνεχιστεί επί των θεμάτων-προβλημάτων που μας απασχολούν και να μην γίνει μεσημεριανή εκπομπή.

D-Michalis:
Αγαπητέ φίλε anastasios, όσα προηγήθηκαν δεν είναι τίποτε περισσότερο από χιούμορ. Ήμουν σίγουρος ότι μπορείς να το διακρίνεις.
Εξ, ‘άλλου οι μεσημεριανές εκπομπές μόνο χιούμορ δεν διαθέτουν. Κοινωνικό Κρετινισμό μπόλικο, ναι. Χιούμορ, όχι.
Και συζητώντας τα θέματα –προβλήματα που μας απασχολούν, το να τα διανθίζουμε με λίγο χιούμορ, όχι μόνο δε βλάπτει, αλλά απεναντίας, αποτελεί και εμπλουτισμό ευχάριστο.

Διατηρείς βεβαίως το δικαίωμα -αν διαφωνείς με αυτή την οπτική- να ζητήσεις να εξαιρεθεί η εμπλοκή του ονόματός σου σε οποιαδήποτε αποστροφή με χιούμορ και αυτό σαφώς θα γίνει αποδεκτό.
Ελπίζω όμως να παραμείνεις αποδέκτης του χιούμορ, γιατί το χαμόγελο αξίζει περισσότερο -τολμώ να πώ και- από τη λύση των προβλημάτων μας.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση