Γενικά > Γενική συζήτηση

Ηλεκτρονικά τιμολόγια μέσω ΑΑΔΕ

<< < (2/3) > >>

John1:
Να είσαι καλά, συνάδελφε.

spyros:
Ξέρουμε αν με τον νέο τρόπο έχει αλλάξει κάτι ως προς τις δωρεάν αποδείξεις πχ σε συναδέλφους; Άκουσα από 2 λογιστές ότι πλέον δεν επιτρέπονται, αλλά μου φαίνεται εντελώς παράλογο. Το έχει δει κανείς επίσημα κάπου;

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΞέρουμε αν με τον νέο τρόπο έχει αλλάξει κάτι ως προς τις δωρεάν αποδείξεις πχ σε συναδέλφους; Άκουσα από 2 λογιστές ότι πλέον δεν επιτρέπονται, αλλά μου φαίνεται εντελώς παράλογο. Το έχει δει κανείς επίσημα κάπου;

--- Τέλος παράθεσης ---

Κόψε 5 ευρώ, και ας μην πληρωθείς. Δεν χάθηκε ο κόσμος.

spyros:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΞέρουμε αν με τον νέο τρόπο έχει αλλάξει κάτι ως προς τις δωρεάν αποδείξεις πχ σε συναδέλφους; Άκουσα από 2 λογιστές ότι πλέον δεν επιτρέπονται, αλλά μου φαίνεται εντελώς παράλογο. Το έχει δει κανείς επίσημα κάπου;

--- Τέλος παράθεσης ---

Κόψε 5 ευρώ, και ας μην πληρωθείς. Δεν χάθηκε ο κόσμος.

--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν είναι εκεί το θέμα, μπορώ να κόψω και 1 ευρώ. Η απορία είναι αν όντως υπάρχει κάπου γραμμένο και με ποια λογική άλλαξε αν άλλαξε. Άσε που το να κόψεις ψευδές παραστατικό είναι επίσης μεμπτό.
(Εν τω μεταξύ, άλλοι λογιστές επιμένουν ότι δεν υπάρχει θέμα, μπορούμε να κόβουμε μηδενικές εφ' όσον είναι αιτιολογημένες και σε λογικά πλαίσια. Τι να πω...)

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΞέρουμε αν με τον νέο τρόπο έχει αλλάξει κάτι ως προς τις δωρεάν αποδείξεις πχ σε συναδέλφους; Άκουσα από 2 λογιστές ότι πλέον δεν επιτρέπονται, αλλά μου φαίνεται εντελώς παράλογο. Το έχει δει κανείς επίσημα κάπου;

--- Τέλος παράθεσης ---
Όχι δεν έχει αλλάξει τίποτα. Αν γίνει έλεγχος θα πρέπει να αιτιολογήσεις γιατί κόβεις μηδενικές.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση