Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Τρόπος ανακοίνωσης διορισμού ιατρών σε θέση ειδικευμένων ιατρών Ε.Σ.Υ.
αννουλα:
ευχαριστω για τις απαντησεις αλλά αυτα ηδη τα γνωριζω κ δεν απαντηθηκε ακομη το ερωτημα μου,δηλαδη αν αποδεχτω το διορισμο στη τελευταια μου επιλογη μεχρι να δημοσιευτει στο ΦΕΚ αν μου ερθει ο διορισμος εκει που εχω πρωτη επιλογη τι κανω;;το δεχομαι κ εκει κ μετα οταν δημοσιευτει στο ΦΕΚ η τελευταια μου επιλογη παραιτουμαι;;κανω κατι αλλο μηπως κ τι;;
ΑΡΗΣ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδοςεχω την εξης απορια,οποιος μπορει ας βοηθησει διοτι φοβαμαι οτι θα βρεθω εξ'απροοπτου:εχω καταθεσει τα χαρτια μου,τουλαχιστον σε 5-6 διαφορετικα νοσοκομεια με το ενα εξ'αυτων να ειναι στην πολη μου οποτε ευνοητο ειναι οτι αποτελει την πρωτη μου επιλογη.Η ερωτηση ειναι η εξης: Αν μου ερθει διορισμος σε καποιο αλλο νοσοκομειο κ το αποδεχτω,απ'οτι ξερω μεχρι να δημοσιευτει στο ΦΕΚ το ονομα μου περνανε 2-4 μηνες.Αν σε αυτο το διαστημα πριν τη δημοσιευση στο ΦΕΚ, μου ερθει διορισμος στην πολη μου οπου ειναι η πρωτη μου επιλογη εγω τι κανω για να διοριστω εδω που μενω;αποδεχομαι κ το δευτερο διορισμο κ μετα παραιτουμαι απο τον πρωτο διορισμο οταν δημοσιευτει στο ΦΕΚ ;αυτο δεν ειναι διπλοθεσια;κανω κατι αλλο κ τι ειναι αυτο;οποιος ξερει ας απαντησει σας παρακαλω...
--- Τέλος παράθεσης ---
Aμ δεν τα ξέρεις. Δεν μπορείς να αποδεχτείς τίποτε αν δεν σου έρθει στο σπίτι τίποτε.Και στο σπίτι δεν θα σου έρθει τίποτε αν δεν βγει πρώτα σε ΦΕΚ.
Μαρία Χόρτη:
Να ρωτησω κάτι άλλο:
Μπορεις να διοριστεις αν έχεις το ΦΕΚ αλλά δεν έχει γινει ακόμη η ανακοινωση του διορισμού?
αννουλα:
Αρη ευχαριστω για την απαντηση αλλά ετσι ειχα την εντυπωση διοτι διαβασα πριν καποιες μερες εδω στο φορουμ κ την περιπετεια ενος φιλου που ηταν πρωτος στην καταταξη επιτυχοντων εστειλε την οικογενεια στην Λαρισα κ αυτος μετα απο εναν χρονο ακομη περιμενει το ΦΕΚ στην Πελοπονησο κ εμεινα με την εντυπωση οτι αποδεχεσαι τον διορισμο κ μετα δημοσιευεται στο ΦΕΚ.Δηλαδη αν καταλαβαινω τωρα καλα,σου ερχεται στο σπιτι η τελικη καταταξη των επιτυχοντων μετα κ απο τις ενστανσεις κ μετα περιμενεις το ΦΕΚ για να αποδεχτεις ή οχι τον διορισμο;;αν ειναι ετσι τοτε εφοσον δεχτουμε τον διορισμο μετα τη δημοσιευση στο ΦΕΚ μπορουμε στη συνεχεια να παραιτηθουμε κ να δεχτουμε το διορισμο στην επιλογη που θελαμε εφοσον κ εκει γινηκαμε αποδεχτοι,σωστα;
ΑΡΗΣ:
Ναι
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση