Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Αποσπάσματα από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο

Ραβίνοι και πολιτικοί πoυλούσαν ανθρώπινα όργανα

(1/1)

anastasios theodoridis:


Υπόθεση - σοκ, εμπορίας ανθρωπίνων οργάνων έχει αναστατώσει τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Το FBI προχώρησε σε 44 συλλήψεις, πολιτικών, αξιωματούχων και ραβίνων, στο Νιού Τζέρσει, όπου βρισκόταν η έδρα του κυκλώματος.
Όπως αναφέρεται σε ειδησεογραφικές σελίδες, σύμφωνα με το Reuters, οι έρευνες του FBI διήρκεσαν δέκα χρόνια και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, καθώς στο κύκλωμα φέρονται να εμπλέκονται τρεις πρώην δήμαρχοι του Νιου Τζέρσεϊ, άλλοι πολιτικοί και αξιωματούχοι της πολιτείας, καθώς και εξέχοντες ραβίνοι.
Η επιχείρηση της σύλληψής τους ήταν συντονισμένη και σε αυτήν έλαβαν μέρος περίπου 300 πράκτορες του FBI, που εισέβαλαν σε δεκάδες τοποθεσίες στο Νιου Τζέρσεϊ και στη Νέα Υόρκη.
Σύμφωνα με την εισαγγελία, σε 29 από τους συλληφθέντες -κυρίως πολιτικούς- απαγγέλθηκαν κατηγορίες για διαφθορά, σε 15 -μεταξύ των οποίων και οι ραβίνοι- απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ξέπλυμα χρήματος.
Επιπλέον, ένας εκ των συλληφθέντων κατηγορείται για εμπορία ανθρώπινων οργάνων επί μία δεκαετία. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, δότες από το Ισραήλ παρείχαν νεφρά για παράνομες μεταμοσχεύσεις έναντι 10.000 δολαρίων. Τα όργανα πωλούνταν μέχρι και 160.000 δολάρια.
Γεννιούνται όμως από αυτήν την υπόθεση αρκετά ερωτηματικά. Εδώ και χρόνια, οργανώσεις Παλαιστινίων κατηγορούν το ισραηλινό κράτος ότι πουλάει τα όργανα Παλαιστινίων. Πόσοι άραγε από τους ... δότες είναι εθελοντές και από πόσους έχουν αφαιρεθεί τα όργανα παρά την θέλησή τους;
Εάν υπάρχει βάση στα λεγόμενα των Παλαιστινίων και συνδυάζονται με αυτή την υπόθεση, τότε δεν μιλάμε απλά για εγκλήματα πολέμου, αλλά για ένα οργανωμένο απόστημα μισανθρώπων εγκληματιών. Ας ελπίσουμε ότι το πέπλο της «πολιτικής ορθότητας» δεν θα καλύψει την συγκεκριμένη έρευνα, λόγω της εμπλοκής πολιτικών υπεράνω υποψίας και ραβίνων...

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση