Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Αψιμαχίες υπό το σεληνόφως....

(1/4) > >>

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟ συνάδελφος που έχει πληροφόρηση (και όχι μόνο) εκ των έσω παρακαλείται θερμά όπως μας ενημερώσει άμεσα ! Ευχαριστώ !  :-*

--- Τέλος παράθεσης ---

Φίλε, απ΄ό,τι βλέπω, είσαι ιατρός άλλης ειδικότητας - επομένως προς τί τόσο ενδιαφέρον για την προκήρυξη των θέσεων υπόχρεων υπηρεσίας υπαίθρου; (προαιρετική απάντηση)

anastasios theodoridis:
Διακομιστή, μήπως εγώ τουλάχιστον δεν κατάλαβα καλά την ερώτηση;
Στην προκήρυξη υπηρεσίας υπαίθρου δεν μπορούν να δηλώσουν συνάδελφοι "άλλων" ειδικοτήτων; ???

Chris123GR:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟ συνάδελφος που έχει πληροφόρηση (και όχι μόνο) εκ των έσω παρακαλείται θερμά όπως μας ενημερώσει άμεσα ! Ευχαριστώ !  :-*

--- Τέλος παράθεσης ---

Φίλε, απ΄ό,τι βλέπω, είσαι ιατρός άλλης ειδικότητας - επομένως προς τί τόσο ενδιαφέρον για την προκήρυξη των θέσεων υπόχρεων υπηρεσίας υπαίθρου; (προαιρετική απάντηση)

--- Τέλος παράθεσης ---

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ Διακομιστή , παρατηρώ μια επιθετικότητα προς ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ άλλης ειδικότητας για το θέμα της υπηρεσίας υπαίθρου ή μήπως κάνω λάθος ?
Συν τοις άλλοις ...... δεν γνωρίζω κανένα φόρουμ όπου οι απαντήσεις ΔΕΝ είναι προαιρετικές !  :-*

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςπαρατηρώ μια επιθετικότητα προς ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ άλλης ειδικότητας για το θέμα της υπηρεσίας υπαίθρου ή μήπως κάνω λάθος ?

--- Τέλος παράθεσης ---

Άφεριμ! Λάθος κάνεις!

Αν σε αφορά προσωπικά η προκήρυξη θέσεων ΥΥΥ, τότε να υποθέσω ότι είσαι ιατρός που έχεις τελειώσει την ειδικότητά σου (που δεν μας αποκαλύπτεις ποιά είναι) και θέλεις να κάνεις κατόπιν ειδικότητας το αγροτικό, σωστά; Καλή τύχη.

Chris123GR:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςπαρατηρώ μια επιθετικότητα προς ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ άλλης ειδικότητας για το θέμα της υπηρεσίας υπαίθρου ή μήπως κάνω λάθος ?

--- Τέλος παράθεσης ---

Άφεριμ! Λάθος κάνεις!

Αν σε αφορά προσωπικά η προκήρυξη θέσεων ΥΥΥ, τότε να υποθέσω ότι είσαι ιατρός που έχεις τελειώσει την ειδικότητά σου (που δεν μας αποκαλύπτεις ποιά είναι) και θέλεις να κάνεις κατόπιν ειδικότητας το αγροτικό, σωστά; Καλή τύχη.

--- Τέλος παράθεσης ---

Σε ευχαριστώ θερμά για τις ευχές σου , αντεύχομαι !
Για να μην spam-αρω άδικα , απλά να κάνω μια σύντομη παρατήρηση . Δεν έχει σημασία αν είμαι πριν , κατά την διάρκεια ή μετά την ειδικότητά μου για να με ενδιαφέρει το αγροτικό και κατ'επέκταση δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει και κανέναν η δική μου περίπτωση ! Μην το προσωποποιούμε , δεν έχει ενδιαφέρον για κανέναν .
Σε κάθε περίπτωση , ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές σου !  :)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση