Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Αψιμαχίες υπό το σεληνόφως....
EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟ συνάδελφος που έχει πληροφόρηση (και όχι μόνο) εκ των έσω παρακαλείται θερμά όπως μας ενημερώσει άμεσα ! Ευχαριστώ ! :-*
--- Τέλος παράθεσης ---
Φίλε, απ΄ό,τι βλέπω, είσαι ιατρός άλλης ειδικότητας - επομένως προς τί τόσο ενδιαφέρον για την προκήρυξη των θέσεων υπόχρεων υπηρεσίας υπαίθρου; (προαιρετική απάντηση)
anastasios theodoridis:
Διακομιστή, μήπως εγώ τουλάχιστον δεν κατάλαβα καλά την ερώτηση;
Στην προκήρυξη υπηρεσίας υπαίθρου δεν μπορούν να δηλώσουν συνάδελφοι "άλλων" ειδικοτήτων; ???
Chris123GR:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟ συνάδελφος που έχει πληροφόρηση (και όχι μόνο) εκ των έσω παρακαλείται θερμά όπως μας ενημερώσει άμεσα ! Ευχαριστώ ! :-*
--- Τέλος παράθεσης ---
Φίλε, απ΄ό,τι βλέπω, είσαι ιατρός άλλης ειδικότητας - επομένως προς τί τόσο ενδιαφέρον για την προκήρυξη των θέσεων υπόχρεων υπηρεσίας υπαίθρου; (προαιρετική απάντηση)
--- Τέλος παράθεσης ---
ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ Διακομιστή , παρατηρώ μια επιθετικότητα προς ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ άλλης ειδικότητας για το θέμα της υπηρεσίας υπαίθρου ή μήπως κάνω λάθος ?
Συν τοις άλλοις ...... δεν γνωρίζω κανένα φόρουμ όπου οι απαντήσεις ΔΕΝ είναι προαιρετικές ! :-*
EzeΤΡΟΛ:
Εγγραφή ή Είσοδοςπαρατηρώ μια επιθετικότητα προς ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ άλλης ειδικότητας για το θέμα της υπηρεσίας υπαίθρου ή μήπως κάνω λάθος ?
--- Τέλος παράθεσης ---
Άφεριμ! Λάθος κάνεις!
Αν σε αφορά προσωπικά η προκήρυξη θέσεων ΥΥΥ, τότε να υποθέσω ότι είσαι ιατρός που έχεις τελειώσει την ειδικότητά σου (που δεν μας αποκαλύπτεις ποιά είναι) και θέλεις να κάνεις κατόπιν ειδικότητας το αγροτικό, σωστά; Καλή τύχη.
Chris123GR:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδοςπαρατηρώ μια επιθετικότητα προς ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ άλλης ειδικότητας για το θέμα της υπηρεσίας υπαίθρου ή μήπως κάνω λάθος ?
--- Τέλος παράθεσης ---
Άφεριμ! Λάθος κάνεις!
Αν σε αφορά προσωπικά η προκήρυξη θέσεων ΥΥΥ, τότε να υποθέσω ότι είσαι ιατρός που έχεις τελειώσει την ειδικότητά σου (που δεν μας αποκαλύπτεις ποιά είναι) και θέλεις να κάνεις κατόπιν ειδικότητας το αγροτικό, σωστά; Καλή τύχη.
--- Τέλος παράθεσης ---
Σε ευχαριστώ θερμά για τις ευχές σου , αντεύχομαι !
Για να μην spam-αρω άδικα , απλά να κάνω μια σύντομη παρατήρηση . Δεν έχει σημασία αν είμαι πριν , κατά την διάρκεια ή μετά την ειδικότητά μου για να με ενδιαφέρει το αγροτικό και κατ'επέκταση δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει και κανέναν η δική μου περίπτωση ! Μην το προσωποποιούμε , δεν έχει ενδιαφέρον για κανέναν .
Σε κάθε περίπτωση , ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές σου ! :)
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση