Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Αψιμαχίες υπό το σεληνόφως....
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Έγραψα ότι είδα κι ότι ακόμη βλέπω.
Από κει και πέρα ας απαντήσουν ο διακομιστής και οι διαχειριστές
EzeΤΡΟΛ:
Καλό είναι όταν κάνουμε παράθεση στα γραφόμενα κάποιου άλλου, να μην μπαίνουμε στο πλαίσιο της παράθεσης και να μην αλλάζουμε ούτε κεραία από όσα αυτός έγραψε.
Στην προκειμένη περίπτωση, φαίνεται ότι το δικό μου ποστ ανέβηκε στις 00:10:52 και η απάντηση με παράθεση από τον anastasios, με τις "απαραίτητες" τροποποιήσεις, ήρθε περίπου 8 λεπτά αργότερα.
Τέσπα, είναι καλό που το Φόρουμ έχει αποκτήσει νέα, δραστήρια μέλη, που διαθέτουν ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ, μπορούν να αυτοσαρκάζονται και δεν αρπάζονται με το παραμικρό.
Καληνύχτα!
anastasios theodoridis:
Συνάδελφε διακομιστή, όπως γράφεις στην υπογραφή σου, φοβάμαι πως σκόνταψες στην αλήθεια...του post μου, αλλά χαίρομαι που σηκώθηκες και συνεχίζεις.
Είναι άσχημο να κατηγορείς συναδέλφους και μάλιστα τη στιγμή που είσαι από τα πιο δραστήρια μέλη.
Μία συγγνώμη νομίζω πως θα έλυνε την όλη παρεξήγηση.
anastasios theodoridis:
Κι επειδή θέλω να σε προλάβω από συνεχιζόμενα λάθη......
Ο παραχαράκτης της ιστορίας anastasios παραχάραξε και την φωτογραφία (ας μου απαντήσει ένας γνώστης των υπολογιστών αν γίνεται, κι αν γίνεται τότε ναι απολογούμαι και για την παραχάραξη αυτή).
Πλέον καληνυχτώ, καλό το spam αλλά άντε να εξηγώ στους παππούδες 7 το πρωί ότι σπάμαρα στο foroum ;D
Chris123GR:
Λυπηρό ..... από όποια γωνία και να το δει κανείς ! Ειλικρινά λυπηρό ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ Διακομιστή ......
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση