Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Αψιμαχίες υπό το σεληνόφως....
EzeΤΡΟΛ:
Επειδή το ζήτημα αρχίζει και κουράζει, έχω να (ξανα)υποβάλω την πρόταση ότι ο administator θα μπορούσε να προσθέσει και άλλες επιλογές στις ήδη υπάρχουσες στο Προφίλ>>Ιδιότητα, όπως πτυχιούχος ιατρικής, Νευρολόγος (είναι ανεπίτρεπτο ο εκλεκτός user flone να μη μπορεί να δηλώσει την ειδικότητα του) ή, το καλύτερο, να αφεθεί ελεύθερο το πεδίο για να συμπληρώνει ο καθένας ό,τι θέλει.
anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕπειδή το ζήτημα αρχίδει και κουράδει
--- Τέλος παράθεσης ---
Μάλιστα! Η ιδιότητα του μέλους μας μάρανε!
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
--- Τέλος παράθεσης ---
--- Τέλος παράθεσης ---
Anastasie νομίζω ότι εδώ έχουμε ένα σοβαρό ζήτημα.
Παραθέτεις κάτι ότι γράφτηκε από το διακομιστή ενώ δεν το έχει γράψει. Απ' ότι βλέπω στο παραπάνω ποστ του διακομιστή δεν υπάρχει ένδειξη τροποποίησης. Άρα είναι το αρχικό. Κι έγραψε "αρχίζει και κουράζει".
Γιατί το έκανες αυτό;
Chris123GR:
--- Τέλος παράθεσης ---
--- Τέλος παράθεσης ---
Παραθέτεις κάτι ότι γράφτηκε από το διακομιστή ενώ δεν το έχει γράψει. Απ' ότι βλέπω στο παραπάνω ποστ του διακομιστή δεν υπάρχει ένδειξη τροποποίησης. Άρα είναι το αρχικό. Κι έγραψε "αρχίζει και κουράζει".
Γιατί το έκανες αυτό;
--- Τέλος παράθεσης ---
Λάθος συνάδελφε ! Λάθος ! Αυτό που παρέθεσε ο συνάδελφος είναι αυτό που έγραψε ο Διακομιστής . Όσο για το ότι δεν υπάρχει ένδειξη τροποποίησης , όντως είναι πάρα πολύ ύποπτο ....
anastasios theodoridis:
--- Τέλος παράθεσης ---
--- Τέλος παράθεσης ---
Γιατί το έκανες αυτό;
--- Τέλος παράθεσης ---
Είμαι παραχαράκτης....των post, το παραδέχομαι.
Λυπάμαι, αλλά νομίζω πως είναι καλύτερα να απαντήσει ο συνάδελφος. Αν εγώ τροποποίησα το post του ζητώ την παραδειγματική τιμωρία μου. Στην πυρά.... ;D
Όσο αφορά το θέμα της συζήτησης (αυτής που έπρεπε να γίνετε κανονικά και όχι το spam) θέλω να πιστεύω πως αύριο ο "εκ των έσω" θα έχει απάντηση.
Καληνύχτα!
edit: Σε δύο περιπτώσεις, αν δεν κάνω λάθος, δεν εμφανίζεται η τροποποίηση των μηνυμάτων. Μία είναι η άμεση τροποποίηση (σε ελάχιστα δευτερόλεπτα) από το μέλος και η άλλη περίπτωση είναι από κάποιον διαχειριστή και να σβήσει την ένδειξη της τροποποίησης.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση