Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Χαλαρή κουβέντα

Δεν είχαμε με τι να ασχοληθούμε....

<< < (2/5) > >>

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΈχω παρατηρήσει κι εγώ ότι συμβαίνει συχνά το μέλος anastasios του forum να αντιγράφει δημοσιεύσεις που γίνονται από το μέλος Αναστάσιος Θεοδωρίδης του greekmeds.
--- Τέλος παράθεσης ---

Ώστε παραδέχεσαι ότι είσαι μαθητής του Αναστάσιου του Μέγα;

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΌσο αφορά την προτροπή σου στο να "απουσιάσουμε" από το forum
--- Τέλος παράθεσης ---

Από τα ποστ μου.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤελειώνοντας απλά να πω πως το θέμα "αρχίδει και κουράδει"
--- Τέλος παράθεσης ---

Απ΄την αρχή το έλεγα!!!

anastasios theodoridis:
Διαβάζω αρκετό καιρό τα post σου, γνωρίζω πολύ καλά ότι διαθέτεις χιούμορ το οποίο το μεταφέρεις στα post σου και πραγματικά με ξένισε η απάντησή σου.

Τέσπα, καλή συνέχεια.

Υ.Γ. Το αν είμαι μαθητής του συναδέλφου που αναφέρεις είναι σαν να σου απαντάω στο "η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα"

Καλό Σαββατοκύριακο!

Chris123GR:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔιαβάζω αρκετό καιρό τα post σου, γνωρίζω πολύ καλά ότι διαθέτεις χιούμορ το οποίο το μεταφέρεις στα post σου και πραγματικά με ξένισε η απάντησή σου.

Τέσπα, καλή συνέχεια.

Υ.Γ. Το αν είμαι μαθητής του συναδέλφου που αναφέρεις είναι σαν να σου απαντάω στο "η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα"

Καλό Σαββατοκύριακο!

--- Τέλος παράθεσης ---

Η κότα ή κόκκορας ή κοτόπουλο (επιστ. Gallus gallus domesticus) είναι ένα εξημερωμένο πτηνό. Είναι ένα από τα πιο κοινά και διαδεδομένα κατοικίδια ζώα, αφού υπολογίζεται ότι το 2003 υπήρχαν γύρω στα 24 δισεκατομμύρια εκπρόσωποι του είδους τους. Δηλαδή υπάρχουν περισσότερα κοτόπουλα στον κόσμο από οποιοδήποτε άλλο πουλί, ή ανθρώπους. Ο άνθρωπος εκτρέφει τα κοτόπουλα πρώτιστα ως πηγή τροφίμων, για το κρέας τους και τα αυγά τους.

Το κοτόπουλο πιστεύεται ότι εξημερώθηκε στην Ινδία, ενώ πρόσφατα ανακαλύφτηκαν στοιχεία ότι το εξημερωμένο κοτόπουλο ήταν ήδη εν εξελίξει στο Βιετνάμ πριν από 10.000 χρόνια

Από την Ινδία η εξημέρωση των πτηνών διαδόθηκε στην Περσία, την Λυδία, μετά στη δυτική Μικρά Ασία και γύρω στον 9-8 αιώνα π.Χ. και στην Ελλάδα.

Η κότα ήταν γνωστή στην Αίγυπτο από την 18η Δυναστεία, σαν το "το πουλί που γεννάει ένα αυγό κάθε μέρα". Η κότα ήρθε στην Αίγυπτο από την Συρία και τη Βαβυλώνα, σύμφωνα με τα χρονικά του Τούθμωση Γ'.Στην Παλαιά Διαθήκη δεν γίνεται καμιά αναφορά για εξημερωμένη κότα.

anastasios theodoridis:
Ιατρός άλλης ειδικότητας.....

Πάω στοίχημα συνάδελφε πως είσαι κοτολόγος-κοκκορολόγος. Αλλιώς δεν εξηγείται η τόσο καλή ενημέρωση επί του θέματος "Gallus gallus domesticus". ;D

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΥ.Γ. Το αν είμαι μαθητής του συναδέλφου που αναφέρεις είναι σαν να σου απαντάω στο "η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα"

--- Τέλος παράθεσης ---

Τί λες τώρα! Τί λες τώρα! Τασούλη; Εσύ είσαι; Bρε, καλώστονα!!! (Να χαρείς, μη μου αρχίσεις πάλι αυτά με το επίπεδο, κ.λπ.)
Κι εγώ σε διαβάζω μετά μανίας στο Greekmeds! Ρισπέκτ ρε φίλε!

Μπαίνω και σε ένα άλλο Φόρουμ με οπαδούς των Who (το original), ξέρεις, Roger Daltrey, Pete Townshend κι έτσι. Με λένε thewhofun, τα μελέ κι εκεί, αν θες, να μην απασχολούμε και τον κ. Κουναλάκη.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση