Γενικά > Γενική συζήτηση

Προτάσεις, σχόλια, σχετικά με το Β αναθεωρημένο Νομοσχέδιο.

<< < (3/12) > >>

eliastheod:
βρε παιδί μου
εκεί που είχα πιστέψει ότι είχαμε γίνει "η πρώτη και καλύτερη" .....

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Άρθρο της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής 16 Μαρτίου, σελ 54-55, για το νομοσχέδιο.

Αν έχετε γρήγορη σύνδεση στο link είναι όλη η εφημερίδα σε μορφή pdf με μέγεθος 12Mb, αλλιώς επισυνάπτω τις "επίμαχες"σελίδες αν και δεν ξέρω αν μετέφερα καλά το κέιμενο από pdf σε word

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Πρώτοι και καλύτεροι (τροχονόμοι). (Έτσι μας χαρακτηρίζει το άρθρο)

Λέτε η σφυρίχτρα να αποτελεί μέρος του απαραίτητου εξοπλισμού για την ένταξη του οικογενειακού τροχονόμου (εεεεεε, συγνώμη γιατρού) στο σύστημα πρωτοβάθμιας περίθαλψης;

πρώτη & καλύτερη:
Αμείλικτα και βαριά ερωτήματα ζητούν ορθές απαντήσεις (ή αλλιώς, βραχύ test για την ειδικότητα οικογενειακής ιατρικής):

α) Οι ειδικότητες 1)γενικής ιατρικής, 2)παθολογίας, 3)οφθαλμολογίας, 4)γυναικολογίας, 5)οδοντιατρικής, 6)ορθοπεδικής και 7)παιδιατρικής είναι (σε ποσότητα) 6 ή 7 ?? (από τις 39 πάντα)
β) Ο ιατρός ενδοκρινολογικής χειρουργικής είναι χειρουργός με εξειδίκευση ενδοκρινολογίας ή ενδοκρινολόγος με εξειδίκευση χειρουργικής ??
γ) Τι σημαίνει Alma-Ata και σε τι είδους κείμενα-μπροσούρες-άρθρα-αναθεωρήσεις-τροπολογίες-καταστατικά πρέπει να εισάγεται ??

Με καμία ή 1 ορθή απάντηση: αναλαμβάνεις να συντάξεις το ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΟ Γ' ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ.
Με 2 σωστές απαντήσεις: περιμένεις να σε ορίσει οικογενειακό ιατρό η επόμενη υπουργική απόφαση μετά από σχετική γνωμοδότηση του ΚΕΣΥ, και συμμετέχεις στη δημόσια διαβούλευση.
Με 3 σωστές απαντήσεις: έχεις να παίρνεις το χρυσό σετ σφραγίδας και σφυρίχτρας οικογενειακού ιατρού.

σφρρρρ...

Fadomas:
Κατ’ αρχάς βρέ παιδιά, γιατί μας βάζει «πρώτους και καλύτερους»? Από πού προκύπτει αυτό? Επειδή αναφέρεται η Γ.Ι. πρώτη? Πρώτη θα ήταν αν αναφέρονταν «Γ.Ι. και ελλείψει αυτών, οι ….» Είδατε κάτι τέτοιο?
Αλλά και έτσι να είναι. Καμαρώνουμε που θα είμαστε πρώτοι σε ένα σύστημα που τους κλινικούς τους θέλει ως τροχονόμους (με μανδύα «οικογενειακού» και που επί της ουσίας σκοπεί 1ον στην  εξόφληση γραμματίων των μεγάλων συμφερόντων που δραστηριοποιούνται στην ΠΦΥ (τρόπος του λέγειν ΠΦΥ δηλαδή) και 2ον στον περιορισμό των παρεχομένων υπηρεσιών με τάχαμ «σύγχρονα συστήματα χρήσης καρτών υγείας»?

Θου κύριε φυλακήν τω στόματί μου

Υ.Γ.: αν δεν μου δώσετε και 'μένα σφυρίχτρα, θα διαγραφώ από το forum

Τ.Μαλλές:
    Το Β' αναθεωρημένο νομοσχέδιο είναι προφανώς,περίπου τόσο απαράδεκτο όσο και η πρώτη εκδοχή του.Η Ένωση δείχνει σε γενικές γραμμές ικανοποιημένη(και ελαφρώς θριαμβολογούσα).
     Από την άλλη,η ενημέρωση μας για τις δράσεις της Ένωσης είναι προφανώς προβληματική όταν γίνεται με σποραδικές ανακοινώσεις χωρίς αμεσότερη ηλεκτρονική επικοινωνία.Απέχω πολύ (...περίπου όσο και το υπουργείο από  την ΠΦΥ...) από το να θεωρώ τον εαυτό μου γνώστη του πως στήνεις και λειτουργείς ένα φόρουμ στο διαδίκτυο.Αλλά πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να ξαναλειτουργήσει το φόρουμ που "δεν φιμώθηκε";;Γράφονται τόσα ενδιαφέροντα πράγματα σ'αυτό το φόρουμ.Κανείς από το Δ.Σ. της ΄Ενωσης  δεν μπορεί να συμμετέχει στο διάλογο που έχει ανοίξει;; Περιμένουν όλοι τη Γ.Σ.;;

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση