Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα

Ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών στην ιστοσελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου

<< < (2/2)

D-Michalis:
Ανοίγουν, ναι. Κατεβαίνουν για σώσιμο στο PC σου?
Λοιπόν: Αν το ανοίξεις για ανάγνωση με (ως pdf), όσο καινούργιο πρόγραμμα και να έχεις, μετά από τη θέση αυτή δεν μπορείς να το σώσεις σαν pdf. (δες τε συνημμένη εικόνα).
Αν όμως από την αρχή, κατά τη λήψη του αρχείου δεν ζητήσεις «άνοιγμα» αλλά «σώσιμο», τότε, ΟΚ. Μπορείς να το σώσεις κανονικά !!!  Πουθενά όμως δεν υπάρχει διευκρίνιση γι’ αυτό !!!!

Θα μου πείτε «Τζάμπα είναι, τι γκρινιάζεις» …. Σωστά, σταματάω.

anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔωρεάν τα ΦΕΚ σε ηλεκτρονική μορφή από το Εθνικό Τυπογραφείο
 
15/07/2010
 

Στα πλαίσια του άρθρου 7 του Νόμου 3861 για την ενίσχυση της διαφάνειας με την υποχρεωτική ανάρτηση νόμων και πράξεων των κυβερνητικών, διοικητικών και αυτοδιοικητικών οργάνων στο διαδίκτυο «Πρόγραμμα Διαύγεια» και άλλες διατάξεις, προβλέπεται η πρόσβαση σε όλα τα φύλλα της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ) δωρεάν.

Κατόπιν τούτου, όλα τα Φ.Ε.Κ. σε ηλεκτρονική μορφή είναι πλέον διαθέσιμα δωρεάν από την ιστοσελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου.
( Ν.3861/2010,άρθρο 7 /τ.Α' 112 -13.7.2010).
 
 

(Πηγή: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος)



--- Τέλος παράθεσης ---

Γιάννης Ιωάννου:
Για να γίνει αποθήκευση του .pdf δεν χρειάζεται απαραίτητα να γίνει μέσω του Adobe reader. Αφού ανοιχθεί το αρχείο (.pdf), από το μενού του Firefox ή του Internet Explorer επιλέγουμε Αρχείο---->Αποθήκευση ως-----> δίνουμε όνομα στο αρχείο π.χ. νόμος 3754.pdf και πατάμε οκ.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση