Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
"Απεριόριστο" στον αριθμό των εφημεριών λόγω "Εκτάκτων αναγκών" τ Νοσοκομείου ??
Αρχίατρος:
Αν θυμάμαι καλά οι ετοιμότητας, δεν δικαιολογούν ρεπό !
Μίλα με δικηγόρο με εξειδίκευση στο Ιατρικό Δίκαιο, προφανώς θέλει hard rock η φάση.
iceman:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑν θυμάμαι καλά οι ετοιμότητας, δεν δικαιολογούν ρεπό !
--- Τέλος παράθεσης ---
Και εγω μονο μετα απο ενεργη εφημερια ξερω οτι δικαιουσαι ρεπο, τον οποιο μπορει να μεταφερθει ως μια εβδομαδα μετα.
Γ.Κτιστάκης:
Μίλα με δικηγόρο με εξειδίκευση στο Ιατρικό Δίκαιο, προφανώς θέλει hard rock η φάση.
--- Τέλος παράθεσης ---
Η παραβίαση του μεγίστου εβδομαδιαίου χρόνου εργασίας (48ωρο), είναι εκτός νομικού πλαισίου. Σε αγωγή που εμείς (4 ιατροί) κάναμε το 2008,(την έχει η ΟΕΝΓΕ , εάν την κράτησε και δεν την πέταξε στο καλάθι) το δικαστήριο το αναφέρει αυτό σαφέστατα και τουλάχιστον επιδίκασε σε εμάς αποζημίωση για ηθική βλάβη. Μόλις πριν λίγες ημέρες μας κατατέθηκαν τα χρήματα της αποζημίωσης. (από το 2008, πήγαμε στο 2022!!!)
timex:
Δε νομίζω να παραιτήθηκαν μαζικά οι ειδικευόμενοι σε όλη την Ελλάδα απλα δεν επιλέγουν να κάνουν ειδικότητα στην Ελλάδα και πηγαίνουν στο εξωτερικό.
Και κατά τη γνώμη μου πολύ καλά κάνουν!
nek:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
--- Τέλος παράθεσης ---
Η παραβίαση του μεγίστου εβδομαδιαίου χρόνου εργασίας (48ωρο), είναι εκτός νομικού πλαισίου. Σε αγωγή που εμείς (4 ιατροί) κάναμε το 2008,(την έχει η ΟΕΝΓΕ , εάν την κράτησε και δεν την πέταξε στο καλάθι) το δικαστήριο το αναφέρει αυτό σαφέστατα και τουλάχιστον επιδίκασε σε εμάς αποζημίωση για ηθική βλάβη. Μόλις πριν λίγες ημέρες μας κατατέθηκαν τα χρήματα της αποζημίωσης. (από το 2008, πήγαμε στο 2022!!!)
--- Τέλος παράθεσης ---
για τι ποσον μιλαμε?
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση