Γενικά > Γενική συζήτηση
Eπικουρικοί ιατροί σε θέση ανεμβολίαστου
Γιάννα Γ:
Καλησπέρα σε όλους...
Θα ήθελα να ρωτήσω αν κανείς γνωρίζει τι ισχύει με του επικουρικούς ιατρούς που πήγαν σε θέση ανεμβολίαστου συναδέλφου σε περίπτωση που αυτός επιστρέψει...Στη δική μου περίπτωση είμαι με εξάμηνη σύμβαση σε θέση ανεμβολίαστης συναδέλφου η οποία όμως νόσησε από covid και επέστρεψε...Υπάρχει περίπτωση να παραμείνω κι εγώ? Ισχύει και για μένα η ανανέωση της σύμβασης μέχρι τέλους του έτους και παραπάνω αν δοθεί παράταση και στους υπόλοιπους επικουρικούς? Το γραφείο προαωπικου αδυνατεί να μου απαντήσει μέχρι ώρας...Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Γιάννα Γ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλησπέρα σε όλους...
Θα ήθελα να ρωτήσω αν κανείς γνωρίζει τι ισχύει με του επικουρικούς ιατρούς που πήγαν σε θέση ανεμβολίαστου συναδέλφου σε περίπτωση που αυτός επιστρέψει...Στη δική μου περίπτωση είμαι με εξάμηνη σύμβαση σε θέση ανεμβολίαστης συναδέλφου η οποία όμως νόσησε από covid και επέστρεψε...Υπάρχει περίπτωση να παραμείνω κι εγώ? Ισχύει και για μένα η ανανέωση της σύμβασης μέχρι τέλους του έτους και παραπάνω αν δοθεί παράταση και στους υπόλοιπους επικουρικούς? Το γραφείο προαωπικου αδυνατεί να μου απαντήσει μέχρι ώρας...Ευχαριστώ εκ των προτέρων
--- Τέλος παράθεσης ---
GirousisN:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλησπέρα σε όλους...
--- Τέλος παράθεσης ---
Σε σχέση με τα ζητήματα του προσωπικού για την αντιμετώπιση του κορονοϊού COVID-19 παρατείνονται, εκ νέου, έως τις 31-12-2022:
Οι συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου των ιατρών που έχουν τοποθετηθεί κατ' εφαρμογή των από 20-3-2020 και 30-3-2020 Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου, χωρίς να μεταβάλλεται ο χαρακτήρας της σχέσης εργασίας.
Εγγραφή ή Είσοδος
Γιάννα Γ:
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Εμένα ωστόσο εληξε το εξάμηνο της σύμβασης και εφόσον γύρισε ο ανεμβολίαστος συνάδελφος λόγω νόσησης δε με ανανέωσαν.Έχει καποιος ανάλογη εμπειρία? Παρότι τώρα γίνεται λόγος για παράταση και όσων αντικατέστησαν άτομα σε αναστολή εφόσον δεν έχω ενεργή σύμβαση μου φαίνονται πολύ δύσκολα τα πράγματα.
GirousisN:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕυχαριστώ πολύ για την απάντηση.Εμένα ωστόσο εληξε το εξάμηνο της σύμβασης και εφόσον γύρισε ο ανεμβολίαστος συνάδελφος λόγω νόσησης δε με ανανέωσαν.Έχει καποιος ανάλογη εμπειρία? Παρότι τώρα γίνεται λόγος για παράταση και όσων αντικατέστησαν άτομα σε αναστολή εφόσον δεν έχω ενεργή σύμβαση μου φαίνονται πολύ δύσκολα τα πράγματα.
--- Τέλος παράθεσης ---
Μόνο μέχρι 31/3/23 θα ψηφισθεί παράταση των συμβάσεων των επικουρικών ιατρών...Το γνωστό μαρτύριο της σταγόνας απο το υπουργείο
--- Παράθεση --- Η διάρκεια των συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου των ιατρών που έχουν τοποθετηθεί, κατ’ εφαρμογή του άρθρου τεσσαρακοστού έκτου της από 20.3.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (Α’ 68), η οποία κυρώθηκε με το άρθρο 1 του ν. 4683/2020 (Α’ 83), και της παρ. 1 του άρθρου τριακοστού δεύτερου της από 30.3.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (Α’ 75), η οποία κυρώθηκε με το άρθρο 1 του ν. 4684/2020 (Α’ 86), παρατείνεται, από τη λήξη της, έως την 31η.3.2023.
--- Τέλος παράθεσης ---
Εγγραφή ή Είσοδος
Εγγραφή ή Είσοδος
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση