ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Θέματα Ειδικευομένων

Αύξηση θέσεων στις ειδικότητες

<< < (2/4) > >>

D-Michalis:
Μέ ποιούς συζητάει το Υπουργείο όταν σχεδιάζει και ανακοινώνει τη δημιουργία νέων θέ4σεων ειδίκευσης?
Το "Ασκληπιείο Βούλας" για παράδειγμα, όπου ανοίγουν 2 δεν είναι αναγνωρισμένο για χορήγηση ειδικότητας. Ή μήπως είναι? Και αν ναί, πότε και με ποιά απόφαση του ΚΕΣΥ έγινε? Και με ποιάς Επιτροπής ΠΦΥ και εκπαίδευσης του ΚΕΣΥ την εισήγηση, όπως προβλέπεται?

Ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και υπάλληλοι στη χώρα αυτή που ξέρουν καλά τη δουλειά τους.
Θα θυμίσω ότι στο προηγούμενο πακέτο θέσεων, μία Νομαρχία (στην Θεσσαλονίκη, αν δεν απατώμαι) είπε προς τους ενδιαφερόμενους: "το Υπ. έβγαλε τις θέσεις, αλλά το εν λόγω νοσοκομείο δεν είναι αναγνωρισμένο και έτσι δεν μπορούμε να παραλάβουμε αιτήσεις υποψηφίων για ειδίκευση. Όταν αναγνωριστεί, ξαναπεράστε ..."

Ρε μπάς και είμαστε στη χώρα της μπανανίας?

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Συγγνώμη που επιμένω, αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό. Μόνο το ακόλουθο άρθρο (δεν έχει πολύ καλή ανάλυση) από  τον κόσμο του επενδυτή του Σαββάτου 17 Μαίου που λέει γενικολογίες για 1200 νέες θέσεις ειδικότητας χωρίς κάποια κατανομή ούτε ανά ειδικότητες ούτε ανά νοσοκομεία.
Παρατηρείστε το σημείο που λέει ότι το 5% - 10% των θέσεων μελετάται να προορίζονται για υπερειδίκευση με θέματα όπως διαβήτης, λοιμώξεις, εντατική θεραπεία. Αυτό προϋποθέτει τη σύσταση νέων ειδικοτήτων και αυτόματη κατάργηση των τίτλων «διαβητολόγος» «λοιμωξιολόγος» «εντατικολόγος» που χρησιμοποιούνται κατά κόρον από συναδέλφους που έτυχε να παρακολουθήσουν κάποιο σχετικό σεμινάριο.

Αγωνιστική Παρέμβαση:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣυγγνώμη που επιμένω, αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό. Μόνο το ακόλουθο άρθρο (δεν έχει πολύ καλή ανάλυση) από  τον κόσμο του επενδυτή του Σαββάτου 17 Μαΐου που λέει γενικολογίες για 1200 νέες θέσεις ειδικότητας χωρίς κάποια κατανομή ούτε ανά ειδικότητες ούτε ανά νοσοκομεία.

--- Τέλος παράθεσης ---
.

Αν δεν κάνουμε λάθος το αρχείο που έχετε ανεβάσει από τον " Κόσμο του Επενδυτή"  είναι από τις  17/3/2007 και όχι από 17/5/2008.
Αν ανατρέξετε στο φύλλο της 17/5/2008  της συγκεκριμένης εφημερίδας στη σελίδα 46 με τίτλο " 424 νέες θέσεις εργασίας ιατρικής ειδίκευσης".
και  " Ποιές ειδικότητες ανοίγουν και σε ποια νοσοκομεία" .θα βρείτε αναλυτικά τις ειδικότητες σε κάθε νοσοκομείο.
Δυστυχώς δεν το έχουμε σκανάρει ακόμα για να το ανεβάσουμε στο φόρουμ.
Με την πρώτη ευκαιρία θα το κάνουμε.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Mea culpa.
Μαζί με τη συγγνώμη μου για τη βιασύνη και τον μη επαρκή έλεγχο του άρθρου παρακαλώ τον συντονιστή να αφαιρέσει το παραπάνω μήνυμά μου.
Επισημαίνω ότι δεν είχα, ούτε έχω, πρόθεση να καταστήσω αφερέγγυα την "Αγωνιστική Παρέμβαση".

D-Michalis:
Αγαπητέ Αδαμάντιε, επειδή, πλην του παροράματος της ημερομηνίας, το μήνυμά σου περιλαμβάνει και άλλες ενδιαφέρουσες αναφορές, δεν το διαγράφω.
Τα λάθη είναι ανθρώπινα.
Αν όμως επιμένεις, στείλε μου μήνυμα και θα το διαγράψω.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση