Γενικά > Γενική συζήτηση

Ποιο πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος έχετε επιλέξει;

(1/1)

timex:
Μετά τις αυξήσεις στο φυσικό αέριο και στο ρεύμα έχετε αλλάξει πάροχο ρεύματος;
Είχα συμβόλαιο στη ΔΕΗ με σταθερή τιμή κιλοβατώρας που λήγει τέλος του μήνα και πραγματίκα δε ξέρω τι να επιλέξω και κυρίως ποιον να πιστέψω!
Αν έχετε κάποια πρόταση καλοδεχούμενη!

Argirios Argiriou:
Είχα Protergia και ήμουν αρκετά ευχαριστημένος αλλά έφυγα και πήγα στον ΗΡΩΝ γιατί ήθελα να μπω (όπως και μπήκα) στο πρόγραμμα ΗΡΩΝ ΕΝ.Α.  (  Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος  )
Ουσιαστικά είναι σαν να γίνεσαι μέτοχος στα Φωτοβολταϊκά του ΗΡΩΝα στην Θήβα.
Το πρόγραμμα το έχω δύο μήνες τώρα και είμαι αρκετά ευχαριστημένος (υπολογίζω να μου γυρνά πίσω σε ετήσια βάση ένα 10% περίπου του κεφαλαίου που επένδυσα). Ποια Τράπεζα θα μου έδινε τόκο 10% σε αυτό το κεφάλαιο;
Και εκτός από αυτό έχω και την ηθική ικανοποίηση ότι κάνω κάτι και για το Περιβάλλον.

Disclaimer: Εντάξει, φωτοβολταϊκά είναι. Η απόδοσή τους εξαρτάται από τον καιρό, άρα δεν μπορεί να είναι 100% εγγυημένη.

timex:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕίχα Protergia και ήμουν αρκετά ευχαριστημένος αλλά έφυγα και πήγα στον ΗΡΩΝ γιατί ήθελα να μπω (όπως και μπήκα) στο πρόγραμμα ΗΡΩΝ ΕΝ.Α.  (  Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος  )
Ουσιαστικά είναι σαν να γίνεσαι μέτοχος στα Φωτοβολταϊκά του ΗΡΩΝα στην Θήβα.
Το πρόγραμμα το έχω δύο μήνες τώρα και είμαι αρκετά ευχαριστημένος (υπολογίζω να μου γυρνά πίσω σε ετήσια βάση ένα 10% περίπου του κεφαλαίου που επένδυσα). Ποια Τράπεζα θα μου έδινε τόκο 10% σε αυτό το κεφάλαιο;
Και εκτός από αυτό έχω και την ηθική ικανοποίηση ότι κάνω κάτι και για το Περιβάλλον.

Disclaimer: Εντάξει, φωτοβολταϊκά είναι. Η απόδοσή τους εξαρτάται από τον καιρό, άρα δεν μπορεί να είναι 100% εγγυημένη.

--- Τέλος παράθεσης ---

Ευχαριστώ πολύ Αργύρη! Θα το κοιτάξω!

GirousisN:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜετά τις αυξήσεις στο φυσικό αέριο και στο ρεύμα έχετε αλλάξει πάροχο ρεύματος;
Είχα συμβόλαιο στη ΔΕΗ με σταθερή τιμή κιλοβατώρας που λήγει τέλος του μήνα και πραγματίκα δε ξέρω τι να επιλέξω και κυρίως ποιον να πιστέψω!
Αν έχετε κάποια πρόταση καλοδεχούμενη!

--- Τέλος παράθεσης ---
Για συγκρίσεις μεταξύ διαφορετικών παρόχων:

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος Η επίσημη σελίδα της ΡΑΕ.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση