ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε θέματα άλλων ειδικοτήτων
Αλλαγή στο τρόπο δήλωσης ειδικότητας (Φ.Ε.Κ. 1815/Β', 1/9/2009)
anastasios theodoridis:
Άλλη φορά θα δημοσιεύω πρώτα την εγκύκλιο και μετά το νόμο.
Σε επικοινωνία με το αγαπημένο ΥΥΚΚΑ με ενημέρωσαν πως θα βγει σύντομα ;D εγκύκλιος.
Μέχρι σήμερα πάντως δεν υπήρξε εφαρμογή του νόμου από καμία νομαρχία, αφού δεν γνωρίζουν οι αρμόδιοι υπάλληλοι.
Αν και μου εξήγησαν κάποιες απορίες που είχα (πως θα εφαρμοστεί ο νόμος δίνοντας κάποια παραδείγματα) θεωρώ φρόνιμο να μην τα γράψω αφού θα βγει η εγκύκλιος.
Φαντάζομαι μετά να ακολουθήσει και η διευκρινιστική εγκύκλιος ώστε να τηρηθούν τα ήθη και έθιμα της νομοθεσίας μας
Chris123GR:
--- Παράθεση ---Αν και μου εξήγησαν κάποιες απορίες που είχα (πως θα εφαρμοστεί ο νόμος δίνοντας κάποια παραδείγματα) θεωρώ φρόνιμο να μην τα γράψω αφού θα βγει η εγκύκλιος.
--- Τέλος παράθεσης ---
Θα προτιμούσα να μας τα εξηγήσεις εσύ αλλά ξέρω ότι αυτή τη στιγμή έχεις πολύ δουλειά ! ;D
Τι να κάνουμε ....... θα περιμένουμε την εγκύκλιο ........
pattyyy:
γεια σας!!! Τάσο θα ήταν δυνατόν να μου πεις αν αυτό το "σύντομα" προβλέπεται να είναι πρίν ή μετάτις εκλογές? ευχαριστώ πολύ!!:
anastasios theodoridis:
Δε θα δούμε καμία εγκύκλιο εκ μέρους του Υπουργείου πριν τις εκλογές.
Φοβάμαι όμως πως η νέα ηγεσία του ΥΥΚΚΑ θα βγάλει κάποιο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ παρόμοιο με εκείνο που πάγωνε το νόμο της άμισθης εξάμηνης ειδικότητας.
Είναι ο δεύτερος νόμος που μέσα σε λιγότερο από ένα έτος οδεύει στον Καιάδα. ;D
anastasios theodoridis:
Ενημέρωση από Υπουργείο και Διευθύνσεις Υγείας Αθηνών και Θεσσαλονίκης αναφέρουν πως ο νόμος δεν θα ισχύσει.
Τελικά όσες προσπάθειες και αν έκανε ο Αδαμίδης μέχρι και την τελευταία του μέρα στο υπουργείο δεν κατάφερε να περάσει το νόμο για συγκεκριμένη ομάδα συναδέλφων.
Περαστικά.....στον Αδαμίδη και τους Αδαμιδογλύφτες :)
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση