ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Θέματα Ειδικευομένων

Παράταση ειδικότητας

<< < (4/6) > >>

isaakidou:
'Ο, τι κατάφερα να βρω, τα εκτύπωσα και τα προσκόμισα στο γραφείο προσωπικού. Δεν είχαν ιδέα γι'αυτήν την απόφαση του Υπ.Υγείας του 2010.Περιμένω να μου απαντήσουν. Σας ευχαριστώ όλους!

timex:
Βέβαια αν δε θέλουν να σου δώσουν παράταση, μπορούν να σου πουν ότι όλοι αυτοί οι νόμοι ίσχυαν μέχρι 31-12-2010. Απο 1-1-2011 που ισχύουν οι μνημονιακοί νόμοι δε ξέρουν αν ισχύουν. Εμένα έτσι μου είπαν στο υπουργείο για κάτι που ρώτησα. Αλλά τώρα θα κάνω την ερώτηση εγγράφως για να έχω και την απάντησή τους εγγράφως και επίσημα.
Κατά τη γνώμη μου μαζί με όλα αυτά τα χαρτιά που έβγαλες φωτοτυπία, πρέπει να κάνεις και αίτηση για παράταση ετσι ώστε να αναγκαστούν να απαντήσουν.

svindel:
Καλησπερα,
θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις αν ο ειδικευομενος σε παραταση αναλαμβανει καθηκοντα που δεν απτονται στη ειδικοτητα του οπως καλυψη κεντρων υγειας που ως γνωστων δεν ειναι αναγνωρισμενα για ειδικοτητα,αν δεχεται εντελεσθαι απ τον διοικητη(νομιζω οτι ειναι παρανομα τα εντελεσθαι προς τους ειδικευομενους αλλα οχι για τους αγροτικους) κ.α.

Στο νοσοκομειο παραμεθωριου περιοχης που κανω ειδικοτητα (παθολογια )πηρα παραταση,ωστοσο καποιοι γιατροι και μη ,ισχυριζονται οτι πλεον ειμαι σαν αγροτικος και με κανουν οτι 8ελουν!! ισχυει κατι τετοιο? μα παραταση ως ειδικευομενη παθολογιας δεν συνεχιζω?!?!?! υπαρχει κανενας νομος που να τα ξεκαθαριζει να τους το τριψω στο προσωπο???         >:(
ευχαριστω πολυ οποιον βοηθησει εμενα αλλα και τους επερχομενους ειδικευομενους που θα μπλεξουν με τους αδαεις εδω που δουλευω.

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςτο νοσοκομειο παραμεθοριου περιοχης που κανω ειδικοτητα (παθολογια )πηρα παραταση,ωστοσο καποιοι γιατροι και μη ,ισχυριζονται οτι πλεον ειμαι σαν αγροτικος και με κανουν οτι 8ελουν!! ισχυει κατι τετοιο? μα παραταση ως ειδικευομενη παθολογιας δεν συνεχιζω?!?!?! ....

--- Τέλος παράθεσης ---
   Ειμαι σίγουρος (αν και έχει περάσει αρκετός καιρός) ότι οι εν παρατάσει ειδικευόμενοι λογαριάζονται για όποια ελευθερη θέση ειδικευομένου υπάρχει στο νοσοκομείο (αν δεν υπάρχει καμιά ελεύθερη δεν έχει παράταση) και πηγαίνουν όπου υπάρχει ανάγκη. Σε νοσοκομείο που ήμουν ο ένας ειδικευόμεμος ΟΦΘ εν παρατάσει έγινε ...αναισησιολόγος και ο αλλος ...καρδιολόγος (δλδ βοηθοί στις κλινικές). Τώρα για να σας στείλουν σε ΚΥ ή ΠΙ δεν ξέρω... Η αλλαγή όμως κλινικής νομίζω προβλέπεται.

svindel:
και οταν υπαρχει μια κενη θεση παθολογιας,εγω εννοειται οτι ειμαι ειδικευομενος παθολογιας ακομα η πρεπει να μου καθορισουν σε ποια κλινικη 8α ανηκω?καλα εδω βεβαια νομιζουν οτι πλεον ειμαι σαν αγροτικος οπως ειπα και πιο πανω,φανταζομαι οτι αυτο δεν παιζει με την καμια ε?δεν ειναι τελειως αυθαιρετο?εξαλλου και οι νομοι που διαβασα υποννουν οτι εισαι ειδικευομενος και με τετοια δικαιωματα και υποχρεωσεις..

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση