ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Θέματα Ειδικευομένων
Παράταση ειδικότητας
timex:
Νομιζω οτι ειναι καλυτερα να παρεις τηλεφωνο τη Δευτερα στο υπουργειο και να απαντησουν στις ερωτησεις σου!
nick81:
Να επαναφερω λιγο το θεμα..ειμαι ειδικευομενος γυναικολογος ειμαι ηδη σε παραταση σε λιγες μερες ερχεται ο αντικαταστατης μου.
Στο νοσοκομειο που ειμαι υπαρχει κενη θεση στην οροπαιδικη?γνωριζει κανεις αν μπορω να παρω παραταση σε αυτη τη θεση?και αν ναι υπαρχει καποιο φεκ?ευχαριστω
Αρχίατρος:
Σύμφωνα με τον νέο νόμο, μπορείς -έχοντας κάνει μερική εκπαίδευση- στην Χειρουργική (αν υπάρχει εκεί κενή θέση), αλλά απαιτείται απόφαση του διοικητή του νοσοκομείου.
--- Παράθεση ---6. Οι ιατροί των περιπτώσεων των παραγράφων α΄, β΄, γ΄, δ΄ και ε΄ του παρόντος, εφόσον πρόκειται για: α) ιατρούς ειδικευόµενους στην Παθολογία ή τη Χειρουργική ή που αποκτούν τον τίτλο των ειδικοτήτων αυτών κατά τη διάρκεια της παράτασης της σύµβασής τους ή β) ιατρούς που έχουν πραγµατοποιήσει αντίστοιχα µερική άσκηση στην ειδικότητα της Παθολογίας ή της Χειρουργικής, ως απαιτούµενη εκπαίδευση για την απόκτηση τίτλου ειδικότητας, σύµφωνα µε τα οριζόµενα στο π.δ. 415/1994 (Α΄ 236), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, είναι δυνατόν, µετά την έγκριση της αίτησης παράτασης της σύµβασής τους, να τοποθετηθούν, µε απόφαση του Διοικητή ή του Προέδρου του Νοσοκοµείου, σε κενή οργανική θέση ειδικευόµενου στον Παθολογικό ή Χειρουργικό τοµέα, µε τους ίδιους παραπάνω όρους και προϋποθέσεις
--- Τέλος παράθεσης ---
Πηγή (στο νομοσχέδιο για τα... βοσκοτόπια!): Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
anastasios theodoridis:
Παράταση ειδικευομένων πριν και μετά τη λήψη της ειδικότητας
Άρθρο 34, νόμος 4351/2015 |(Φ.Ε.Κ. 164, τεύχος Α', 4/12/2015)
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Αρχίατρος:
Εσχάτως στα νοσοκομεία του ΕΣΥ υπάρχει η νέα μόδα της δημιουργίας μιας νέας κατηγορίας γιατρών, αυτή των ειδικεύομενων σε παράταση (μιας κι έχει καταργηθεί το όριο στον αριθμό των παρατάσεων που μπορεί να πάρει κάποιος) που έχουν δώσει κι περάσει τις εξετάσεις Ειδικότητας, με το φόβητρο της επαπειλούμενης ανεργίας αν κάποιος βγει σαν Ειδικός στην αγορά.
Ενδεικτικό της πολύ άσχημης κατάστασης που περιμένει όσους τελειώσουν την Ειδικότητα αυτή την εποχή.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση