Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)
Ερώτημα για αποποίηση ιατρικής ειδικότητας
Mavrogialouros:
Ναι θα έχω. Αλλά από το καθόλου, το μη χείρον βέλτιστον.
Επίσης: Άρχισαν τα όργανα:
...εαρινή έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ελλάδα, στο πλαίσιο της μετα- (χα-χα) μνημονιακής επιτήρησης....
Σύστημα ελέγχου πρόσβασης στα νοσοκομεία από τον Σεπτέμβριο Εδώ: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
......Όπως αναφέρουν, θα απαιτηθεί επαρκής κάλυψη για την πλήρη εισαγωγή ενός αποτελεσματικού και ολοκληρωμένου συστήματος βασισμένου στο σύστημα ελέγχου της πρόσβασης στα νοσοκομεία (gatekeeping), που θα νομοθετηθεί από την 1η Σεπτεμβρίου 2023.
Για το σκοπό αυτό, απαιτούνται ισχυρότερα κίνητρα για την επέκταση του αριθμού των οικογενειακών γιατρών για την επίτευξη πλήρους πληθυσμιακής κάλυψης και εγγραφής πληθυσμού, η οποία θα είναι καθοριστικής σημασίας για τη διασφάλιση επαρκούς και ίσης πρόσβασης στην υγειονομική περίθαλψη για τον πληθυσμό.....
ΚΟΙΝΩΣ ΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ Τ.Ε.Π.
fanisgp:
Συγνώμη αλλά να κλείσουμε συντονισμένα μια βδομαδούλα έστω τα ιατρεία μας, σε περίπτωση εκβιασμού, παίζει καθόλου;Στην Αγγλία, στη Γαλλία, στην Αυστρία και δεν ξέρω που αλλού έχουν άλλο Θεό και μπορούν και διεκδικούν; Συνάδελφε Mavrogialouros να σου δώσω εγώ plan C. Κλείνω το ιατρείο, προσλαμβάνω μια αισθητικό, παίρνω ένα laser αποτρίχωσης και κάαααθομαι....Μη σου πω το φορτώνω και στο DATSUN και πάω κατ'οίκον στα χωριά.
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜη σου πω το φορτώνω και στο DATSUN και πάω κατ'οίκον στα χωριά.
--- Τέλος παράθεσης ---
Είναι μία εξαιρετική σκέψη... Υπάρχουν Δήμοι που δεν έχουν ούτε ένα ιδιώτη. Έρευνα αγοράς και λίγο τόλμη μπορεί να αποβεί σωτήρια και για το γιατρό και για όλους όσους τον χρειάζονται.
nek:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕίναι το plan C.
Με τη συντριπτική επικράτηση του Μητσοτάκη και την ανυπαρξία και τυπικά αντιπολίτευσης, εκτιμώ ότι θα επανέλθει η ασφυκτική πίεση για την αναγκαστική συμμετοχή των γενικών και παθολόγων στο σύστημα του προσωπικού γιατρού. Βλέπε και Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Ο ίδιος ο Μητσοτάκης έχει δηλώσει ότι θα αναλάβει προσωπικά να εφαρμόσει τη μεταρρύθμιση στην υγεία. Είμαι απολύτως πεπεισμένος οτι θα επανέλθει (και αυτή τη φορά θα "περάσει") ο εκβιασμός της απαγόρευσης προσβασης στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση. Μελετώ λοιπόν διάφορες εναλλακτικές καθόσον αρνούμαι να ξαναγίνω δημόσιος υπάλληλος στη δύση της καριέρας μου.
Καλό βράδυ
--- Τέλος παράθεσης ---
δυση της καριερας συναδελφε? .να υποθεσω ληψη αδειας προ 1994'?
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση