Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα

Ξεχωριστό debate Καραμανλή - Παπανδρέου! Γιατί;;;

(1/1)

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Γιατί πρέπει να γίνει ξεχωριστό debate μεταξύ Καραμανλή και Παπανδρέου;
Πιστεύω ότι αποτελεί προσβολή της δημοκρατίας και της νοημοσύνης μας!
Τι θα πει ότι είναι οι αρχηγοί των δύο μεγαλύτερων (στην διαλυθείσα Βουλή) κομμάτων;
Τι θα πει ότι αυτά τα κόμματα θα είναι πρώτο και δεύτερο; Το ξέρει κανείς; Προδικάζουμε το αποτέλεσμα των εκλογών; Ή κάνουνε σημαία μας τις δημοσκοπήσεις; Αν είναι έτσι να κάνει κι ο Παπανδρέου μια συνέντευξη μόνος του ως ο σχεδόν σίγουρος μελλοντικός πρωθυπουργός βάσει των δημοσκοπήσεων!
Απ’ ότι γνωρίζω ο Πρωθυπουργός δεν εκλέγεται απευθείας από το λαό. Ψηφίζουμε κόμματα και βουλευτές.
Και μην πει κανείς για ΗΠΑ και Γαλλία γιατί εκεί έχουν άμεση εκλογή προέδρου από το λαό. Στις ΗΠΑ αυτούς τους 2 ξέρουν κι αυτούς εμπιστεύονται τρομάρα τους. Για όσους θυμούνται βέβαια σε παλιότερες προεδρικές εκλογές ήταν υποψήφιος κι ένας εκατομμυριούχος ο Περό για να κάνει το κέφι του. Σε όλα τα debate ήταν και οι 3 παρόντες άσχετα που ο Περό ήταν χαμένος από χέρι.  Μάλιστα στη Γαλλία debate μεταξύ 2 γίνεται μετά την πρώτη Κυριακή που έχουν μείνει οι 2 επικρατέστεροι που πάνε στο δεύτερο γύρο. Θα τολμούσαν στις προηγούμενες στη Γαλλία να γίνει πριν την πρώτη Κυριακή debate μεταξύ Σαρκοζί και Ρουαγιάλ με μόνο επιχείρημα ότι ήταν οι επικρατέστεροι να πάνε στο δεύτερο γύρο;
Και τι κάνουν οι αρχηγοί των άλλων κομμάτων σ’ αυτή την αντιδημοκρατική εξέλιξη; Τρώνε το ξεροκόμματο του αρχικού debate που θα είναι όλοι παρόντες και λένε κι ευχαριστώ; Να μη μετέχουν σε κανένα σε ένδειξη διαμαρτυρίας!
Δεν ξέρω συνάδελφοι, μόνο εγώ τα βλέπω έτσι; Μόνο εγώ είμαι ο περίεργος;

Chris123GR:
Και γιατί πρέπει να γίνει debate έτσι κι αλλιώς ? Μια ωρίτσα παπαρολογιών και σκονακίων κάτω από το τραπέζι θα αλλάξουν την εμπειρία 30+ χρόνων μεταπολιτευτικού χάους ?

Όσες ανοησίες θα μας πει ο Καραμανλής και ο Παπανδρέου , άλλες τόσες θα μας πουν και οι αρχηγοί των μικρότερων κομμάτων που έτσι κι αλλιώς δεν έχουν και κανένα μεγάλο ζόρι μιας και δεν πρόκειται να κυβερνήσουν ΠΟΤΕ !

Περαστικά νεοέλληνες πολιτικοί ............ η αποχή και το μαύρο έρχονται με ορμή αμαξοστοιχίας ! Περαστικά !

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση