Γενικά > Ενδιαφέροντα Links

Το Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών.

<< < (7/11) > >>

Denominator:
Δεν ξέρω αν μπορεί να βρει κανείς Td. Προσωπικά έχω να δω πολύ καιρό.

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν ξέρω αν μπορεί να βρει κανείς Td. Προσωπικά έχω να δω πολύ καιρό.

--- Τέλος παράθεσης ---

Συμφωνώ.

Έχουν έρθει όμως μερικά Boostrix Polio στην Καβάλα τουλάχιστον.

( Κλασικά, βγαίνει κάποιο αποτελεσματικό και φθηνό σκεύασμα σε έλλειψη για να αντικατασταθεί από κάποιο πολύ ακριβότερο... ).

Αρχίατρος:
Αν μου βρείτε ενήλικα που να ενδιαφέρεται για την εμβολιαστική του κάλυψη, κερνάω... προσωπικά ακόμα και της Ηπατίτιδας Β δυσκολεύομαι να τους πείσω να το κάνουν (αφού ελέγξουν αν έχουν αντισώματα).

Οι περισσότεροι νομίζουν ότι τα εμβόλια αφορούν μόνο τα παιδιά, εξαιρούνται οι ηλικιωμένοι που ανησυχούν και κάνουν της γρίπης.

Td ούτε για δείγμα.

Denominator:
Βλέπω πάντως στο Γαληνό ότι επισήμως η Sanofi Pasteur MSD κυκλοφορεί το D.T.Vax με Λ.Τ. 1,75 ευρώ (λέτε να φταίει αυτό το τελευταίο για την έλλειψη;).
Όπως και να έχει, η έλλειψη εμβολίου Td αποτελεί ένα σοβαρότατο κενό για το οποίο πρέπει να ληφθεί άμεσα μέριμνα.

iceman:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑν μου βρείτε ενήλικα που να ενδιαφέρεται για την εμβολιαστική του κάλυψη, κερνάω...

Οι περισσότεροι νομίζουν ότι τα εμβόλια αφορούν μόνο τα παιδιά, εξαιρούνται οι ηλικιωμένοι που ανησυχούν και κάνουν της γρίπης.

--- Τέλος παράθεσης ---

Υπάρχει και η ειδικη κατηγορία των εγκύων γυναικών που επίσης δεν "ενδιαφέρεται" λόγω μη ενημέρωσης από τον μαιευτήρα τους  για τα απαραίτητα εμβόλια κατά την εγκυμοσύνη (κοκκύτης, γρίππη)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση