Γενικά > Νομικά θέματα
ΑΓΡΟΤΙΚΟ & ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ -ΑΔΕΙΑ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ
SEBASTIAN:
ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΑΔΕΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ, ΛΟΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΧΕΙΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΟΧΕΣ Η' ΧΩΡΙΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΕΓΓΡΑΦΑ-ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ Η' ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ
Avluela:
Το 2007 που ημουν αγροτικος,μου εδωσαν συνολικα 5 μηνες αδεια κυησης-λοχειας,2 πριν και 3 μετα τον τοκετο.Μεχρι τοτε ομως,ειχα αναγκαστει να παρω αδεια επαπειλουμενης,λογω του οτι την 21 βδομαδα ειχα αποκολληση,αλλα ηταν ανευ αποδοχων.Μονο η κυησης-λοχειας πληρωνεται. Μητροτητας δεν δικαιουσαι ως αγροτικος.
SEBASTIAN:
ΓΕΙΑ Σ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΕΝΤΑΜΗΝΟ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΤΟΚΕΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΧΕΙΑΣ. ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η' ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΝ ΒΡΩ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ?
Avluela:
οχι δυστυχως δεν εχω αποφαση. Μπορεις ομως να ρωτησεις στο Νοσοκομειο Πολυγυρου Χαλκιδικης γιατι υπηρξαν πολλες τετοιες περιπτωσεις
SEBASTIAN:
Παιδιά αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Από το γραφείο προσωπικού του νοσοκομείου αρχικά με ενημέρωσαν ότι δικαιούμαστε άδεια τοκετού, λοχείας και ανατροφής και στην πορεία μας είπαν μετά από ερώτηση στο υπουργείο ότι δεν δικαιούται την ανατροφής και όσο αναφορά την άδεια τοκετού και λοχείας δεν ξέρουν αν είναι με αποδοχές ή χωρίς. Παρακαλώ όποιος έχει πληροφορίες, έγγραφα, αποφάσεις από νοσοκομειο ή μπορεί να με φέρει σε επαφή με συνάδελφο που αντιμετώπισε την ίδια κατάσταση ας επικοινωνήσει μαζί μου.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση