Γενικά > Νομικά θέματα

ΑΓΡΟΤΙΚΟ & ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ -ΑΔΕΙΑ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ

<< < (7/7)

SEBASTIAN:

Στην ουσία η γυναίκα μου πήρε το πεντάμηνο της άδειας τοκετού και λοχείας. Πληρώθηκε κανονικά αλλά τώρα το γραφείο προσωπικού λέει πως δεν είναι σαφές αν 'επρεπε να πληρώνεται ή όχι και γι αυτό έχουν κάνει ερώτηση από το υπουργείο στο Λογιστήριο του Κράτους. Βέβαια μου είπαν ότι αν βρω καποια απόφαση από άλλο νοσοκομείο ίσως μπορούν να κάνουν κάτι.

SEBASTIAN:
Ευχαριστώ Avluela για την βοήθεια. Αύριο θα κάνω ένα τηλεφωνο στο νοσοκομείο να δω τι μπορώ να κάνω. Ελπίζω μήπως βρεθεί και άλλος συνάδελφος να βοηθήσει

pinelopi32:
Καλησπέρα σας.

Σε περίπτωση που ιατρός υπόχρεη υπηρεσίας υπαίθρου βγαίνει σε αναρρωτική  άδεια λόγω επαπειλούμενης κύησης και μετά σε άδεια κύησης και λοχείας,   αφού επιστρέψει,  υπηρετεί τον χρόνο  που της υπολείπεται στο ΠΙ που είναι διορισμένη, για να ολοκληρώσει την θητεία της;πχ Έστω οτι της απομένουν 3 μήνες να ολοκληρώσει το αγροτικό της και παίρνει 1 μηνα αναρρωτική άδεια και 5 μηνες άδεια κύησης- λοχείας, μετά υπηρετεί 3 μήνες (όχι 6 μήνες που είναι η συνολική άδεια που πήρε);Ή πρέπει να βάλει τα χαρτιά της σε επόμενη προκήρυξη για να ολοκληρώσει το αγροτικό της (τους 3 μήνες που απομένουν).

Σε περίπτωση που είναι σε παράταση μετά το τέλος της θητείας της και βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια λόγω επαπειλούμενης κύησης, μόλις έρθει ο αντικαταστάτης της απολύεται ανεξάρτητα αν βρίσκεται σε αναρρωτική;

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

mar_pap:
Αυτό ήθελα να ρωτήσω κι εγώ και δεν υπάρχει καμία σαφής απάντηση. Το χρόνο που θα αναγκαστείς να λείψεις με άδεια τοκετού και λοχείας είσαι υποχρεωμένος να τον υπηρετήσεις αμισθί μέχρι να ολοκληρώσεις το 12μηνο του αγροτικού?

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση