Γενικά > Νομικά θέματα
Εξέλιξη επιμελητή Α σε Διευθυντή
nmourgias:
Παρακαλώ μπορεί να με ενημερώσει κάποιος συνάδελφος αν γνωρίζει την νομοθεσία που αφορά την εξέλιξη των ιατρών ΕΣΥ στο βαθμό του διευθυντή? .
GirousisN:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠαρακαλώ μπορεί να με ενημερώσει κάποιος συνάδελφος αν γνωρίζει ποτε έχω δικαίωμα αναβάθμισης από επιμελητης Α σε Διευθυντή?
Έχω την παρακάτω προϋπηρεσία.
5 χρόνια επικουρικό σε άγονο Α
2 χρόνια επιμελητής Α
1 χρόνο υπηρεσία υπαίθρου.
Να ενημερώσω ότι η υπηρεσία μου στο ΕΣΎ είναι στο ίδιο νοσοκομειο.
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
--- Τέλος παράθεσης ---
Εγγραφή ή Είσοδος
Όμηρος:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠαρακαλώ μπορεί να με ενημερώσει κάποιος συνάδελφος αν γνωρίζει ποτε έχω δικαίωμα αναβάθμισης από επιμελητης Α σε Διευθυντή?
2 χρόνια επιμελητής Α
--- Τέλος παράθεσης ---
Νομίζω πως δικαιούστε άμεσα αναβάθμιση σε θέση Διευθυντή με εξέλιξη. Φυσικά όταν λέμε άμεσα, οι αιτήσεις για εξέλιξη γίνονται 2 φορές τον χρόνο, Ιανουάριο και Ιούλιο, οπότε η αίτησή σας μπορεί να γίνει αρχές του 2024.
Σύμφωνα με το άρθρο 4 του νόμου 3754/2009, ο επιμελητής Α΄ δικαιούται εξέλιξης μετά από 8 χρόνια στο βαθμό.
Για την συμπλήρωση των 8 ετών προσμετράται ο χρόνος υπηρεσίας υπαίθρου ((παρ. 2 του άρθρου 28 του Ν. 4025/2011) καθώς και ο χρόνος που υπηρετεί ο ιατρός ως επικουρικός (άρθρο 2, παρ. 2, εδ. η του Ν. 3868/10).
Υπάρχει και πρόσφατη εγκύκλιος του Υπουργείου Υγείας για το θέμα που το διευκρινίζει: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
iceman:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
2 χρόνια επιμελητής Α
--- Τέλος παράθεσης ---
Νομίζω πως δικαιούστε άμεσα αναβάθμιση σε θέση Διευθυντή με εξέλιξη. Φυσικά όταν λέμε άμεσα, οι αιτήσεις για εξέλιξη γίνονται 2 φορές τον χρόνο, Ιανουάριο και Ιούλιο, οπότε η αίτησή σας μπορεί να γίνει αρχές του 2024.
Σύμφωνα με το άρθρο 4 του νόμου 3754/2009, ο επιμελητής Α΄ δικαιούται εξέλιξης μετά από 8 χρόνια στο βαθμό.
Για την συμπλήρωση των 8 ετών προσμετράται ο χρόνος υπηρεσίας υπαίθρου ((παρ. 2 του άρθρου 28 του Ν. 4025/2011) καθώς και ο χρόνος που υπηρετεί ο ιατρός ως επικουρικός (άρθρο 2, παρ. 2, εδ. η του Ν. 3868/10).
Υπάρχει και πρόσφατη εγκύκλιος του Υπουργείου Υγείας για το θέμα που το διευκρινίζει: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
--- Τέλος παράθεσης ---
εγω θα διαφωνησω (και παλι). δεν εχει δικαιωμα για εξελιξη σε Διευθυντη ακομα.
Διαβαστε παλι το νημα που ανεβασε και ο GirousisN
Εγγραφή ή Είσοδος
nmourgias:
Σας ευχαριστώ πολύ για όλες τις πληροφορίες.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση