Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Χαλαρή κουβέντα

παρελκόμενα... της γρίπης

(1/1)

Chris123GR:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤην πιο απλή και αθώα εκδοχή την σκέφτηκε άραγε κανείς ? Δηλαδή να μην περιλαμβάνεται το νέο στέλεχος (της νέας γρίπης) μέσα στο εποχιακό απλά γιατί δεν πρόλαβαν να το ενσωματώσουν και την ίδια στιγμή έπρεπε το εποχιακό να κυκλοφορήσει στην ώρα του ?  ::)

--- Τέλος παράθεσης ---

Υπάρχει ένα σχετικό άρθρο, που ενισχύει αυτό που λες αγαπητέ Chris123, το οποίο επισυνάπτω (έχει γίνει επισήμανση, εκ μέρους μου, της παραγράφου, που προτείνει τί πρέπει να γίνει για να έχουμε πιο γρήγορα αντανακλαστικά).
Βέβαια, όπου θέλει η βιομηχανία, δείχνει εξαιρετική βιασύνη  ;).

--- Τέλος παράθεσης ---

THNX για το άρθρο συνάδελφε ! Δυστυχώς και οι καημένες οι κοτούλες πόσα αυγουλάκια να κάνουν ? Θα τις πεθάνουμε στο τέλος !!!  :P
Βιοτεχνολόγοι , πιάστε τα εργαλεία σας και δουλειά !

Chris123GR:

--- Παράθεση ---Συμφωνώ απόλυτα με την τελευταία καταχώρηση του CRIS123...Με πρόλαβε...Τι πιο λογικό?
--- Τέλος παράθεσης ---

Μου έφαγες ένα ολόκληρο H από το nick μου , αλλά μιας και δεν είσαι και τόσο καλός ιατρός και ασχολείσαι με guidelines ........ τι να περιμένω ......... ??????  :P ;D

Chris123GR:

--- Παράθεση ---Το εμβόλιο για τη νέα γρίπη, δεν θα το κάνω, για ένα απλό λόγο: Έχω δει τόσα ύποπτα κρούσματα με H1N1 χωρίς μάσκα να μου κάνουν αααααα ανοίγοντας το στόμα να τα εξετάσω που είμαι σίγουρος ότι έχω πλέον ανοσία....
--- Τέλος παράθεσης ---

Διώξτε αυτόν τον φορέα H1N1 από το φόρουμ ! Διάβασα το παραπάνω και νιώθω ήδη άρρωστος ..... κάτι με γαργαλάει στο λαιμό ........
ΓΜΤο θα κολλήσουμε ΟΛΟΙ ..............  :o

Δ. Κουναλάκης:
Να σου πω... Υπάρχει πολύς χώρος στην "χαλαρή κουβέντα" .... γιατί υπάρχει και ένα κουμπάκι που γράφει delete και με τρώει....

Chris123GR:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΝα σου πω... Υπάρχει πολύς χώρος στην "χαλαρή κουβέντα" .... γιατί υπάρχει και ένα κουμπάκι που γράφει delete και με τρώει....

--- Τέλος παράθεσης ---

Σβήστα όλα , δεν έχω κανένα πρόβλημα !

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση