Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Χαλαρή κουβέντα

Εθνικές εκλογές 2009

<< < (6/14) > >>

iGP:
Ορίστε! Να ακόμη ένα πρόβλημα που έχουν δημιουργήσει οι "άλλοι" για μας, που αποτελούμε τον ομφαλό τη γης. Είπαν : "εμείς θα παράγουμε δούλους και θα τους λούζονται οι έλληνες". Από την πλευρά μας, επειδή διαφέρουμε από τους υπόλοιπους, είμαστε διαποτισμένοι από τις πανανθρώπινες ανθρωπιστικές αξίες, που πρώτοι θεσπίσαμε και αποτελούμε έναν παράδεισο για τους μετανάστες. Δεν είναι τυχαίο ότι κανένας μετανάστης στη χώρα μας, δεν τρώει μήλα, προκειμένου να μη χάσει τον παράδεισο.
Τελικά, η μόνη ελπίδα, είναι να μην αποφασίσει κανένας "άλλος" (αυτοί δεν είναι υπεύθυνοι για ότι γίνεται στον τόπο ετούτο?) να βγούμε από την πορεία μας.Αν παραμείνουμε σταθεροί σ' αυτήν, με την προβολή των δημογραφικών δεικτών στο μέλλον, ίσως σε λίγες δεκαετίες, να πεθάνει και ο τελευταίος κωλοέλληνας, μπας και ησυχάσει ο πλανήτης. Και τότε ο παράδεισος θα ανήκει αποκλειστικά στους μετανάστες.
Κι επειδή το τελευταίο ακούγεται και είναι αρκετά φοβικό και ηττοπαθές, αν ακούει κανένας κακός γείτονας ας πατήσει πάνω του κι ας κάνει κάτι για να μας απελευθερώσει άμεσα,από εμάς τους ίδιους, τους ελληναράδες! Ακόμη και λίγες δεκαετίες, ώρες-ώρες δεν παλεύονται.Η υπομονή εξαντλείται!

Chris123GR:

--- Παράθεση ---Δεν είναι τυχαίο ότι κανένας μετανάστης στη χώρα μας, δεν τρώει μήλα, προκειμένου να μη χάσει τον παράδεισο.
--- Τέλος παράθεσης ---

Εδώ έχουμε κόψει εμείς τα μήλα , εσύ τα θες και για τους μετανάστες ? 

iGP:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
--- Παράθεση ---Δεν είναι τυχαίο ότι κανένας μετανάστης στη χώρα μας, δεν τρώει μήλα, προκειμένου να μη χάσει τον παράδεισο.
--- Τέλος παράθεσης ---

--- Τέλος παράθεσης ---

;D
Έλα ντε!
Βέβαια, ευτυχώς δεν έχω ακόμη κόψει όλα τα μήλα, όπως βλέπεις από το avatar. Μου έχει μείνει ένα και καλό!!!

Chris123GR:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
--- Τέλος παράθεσης ---

--- Τέλος παράθεσης ---

;D
Έλα ντε!
Βέβαια, ευτυχώς δεν έχω ακόμη κόψει όλα τα μήλα, όπως βλέπεις από το avatar. Μου έχει μείνει ένα και καλό!!!

--- Τέλος παράθεσης ---

:P

anastasios theodoridis:
Και για να μην χαθείτε στο δρόμο προς την κάλπη..... ;D

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση