Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Χαλαρή κουβέντα
Εθνικές εκλογές 2009
Chris123GR:
Βρε να μην παρακολουθώ Λιακόπουλο ....... πόσο πίσω έχω μείνει .....
iGP:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν την παλεύετε με τίποτα ε; ;D
--- Τέλος παράθεσης ---
Με τέτοιες υπογραφές που βάζεις, τι θέλεις να κάνουμε? :o
Αααα, ...και να είσαι καλά ζωόφιλε! :D
anastasios theodoridis:
Αν ρίξει κανένα πρόστιμο στο forum για διαρροή αποτελεσμάτων δεν φταίω εγώ..... ;D
Αν η Ν.Δ. καταφέρει και συγκεντρώσει μικρότερο ποσοστό από το 36% (το μικρότερο ποσοστό που έχει συγκεντρώσει σε βουλευτικές εκλογές) τότε ο Κωστάκης θα βγει στις 10 το βράδυ στο Ζάππειο και θα συγχαρεί τον Γιωργάκη καθώς επίσης θα προτείνει συνέδριο της Ν.Δ. τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου (εύχομαι να μην είναι το τριήμερο του συνεδρίου της ιατροδικαστικής και το χάσουμε πάλι) >:(
Αν πάλι συγκεντρώσει πάνω από 36% (ολίγο απίθανο μου φαίνεται....αλλά η κάλπη είναι γένους θηλυκό, οπότε κανείς ποτέ δεν ξέρει) τότε μάλλον δεν θα έχουμε αυτοδύναμη κυβέρνηση.
Αν όμως και με αυτά τα ποσοστά το ΠΑ.ΣΟ.Κ. καταφέρει και φτάσει τους 151 Βουλευτές και με τη Ν.Δ. να έχει διαφορά μικρότερη των 5 μονάδων (άρα και πάνω από 36%) τότε ο Κωστάκης θα παραμείνει στη θεσούλα του και θα περιμένει τον Μάρτιο τον "κουρασμένο" από την οικονομική κατάσταση Γιωργάκη να τον αντιμετωπίσει στα "ίσια".
Κι ενώ πολλοί περιμένουν το Κ.Κ.Ε. και ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. να συγκεντρώσουν ψήφους διαμαρτυρίας και να ανεβάσουν τα ποσοστά τους κάτι τέτοιο δεν θα γίνει για δεύτερη φορά μέσα σε 3 μήνες.
Ο ΛΑ.Ο.Σ. θα αυξήσει τη δύναμή του και οι Οικολόγοι-Πράσινοι θα παραμείνουν εκτός Βουλής.
Η αποχή δε νομίζω να είναι μεγάλη....όπως στις ευρωεκλογές.
Το Ευάκι βλέπω να σαρώνει στη Θεσσαλονίκη!
Αν όλα τα παραπάνω συμβούν Δευτέρα πρωί πάω στην Διεύθυνση Υγείας να παραδώσω την άδειά μου.......θα υπάρχει θέμα ασυμβίβαστου Ιατροδικαστικής και Αστρολογίας ;D
Αγωνιστική Παρέμβαση:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑν ρίξει κανένα πρόστιμο στο forum για διαρροή αποτελεσμάτων δεν φταίω εγώ..... ;D
Αν η Ν.Δ. καταφέρει και συγκεντρώσει μικρότερο ποσοστό από το 36% (το μικρότερο ποσοστό που έχει συγκεντρώσει σε βουλευτικές εκλογές) τότε ο Κωστάκης θα βγει στις 10 το βράδυ στο Ζάππειο και θα συγχαρεί τον Γιωργάκη καθώς επίσης θα προτείνει συνέδριο της Ν.Δ. τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου (εύχομαι να μην είναι το τριήμερο του συνεδρίου της ιατροδικαστικής και το χάσουμε πάλι) >:(
Αν πάλι συγκεντρώσει πάνω από 36% (ολίγο απίθανο μου φαίνεται....αλλά η κάλπη είναι γένους θηλυκό, οπότε κανείς ποτέ δεν ξέρει) τότε μάλλον δεν θα έχουμε αυτοδύναμη κυβέρνηση.
Αν όμως και με αυτά τα ποσοστά το ΠΑ.ΣΟ.Κ. καταφέρει και φτάσει τους 151 Βουλευτές και με τη Ν.Δ. να έχει διαφορά μικρότερη των 5 μονάδων (άρα και πάνω από 36%) τότε ο Κωστάκης θα παραμείνει στη θεσούλα του και θα περιμένει τον Μάρτιο τον "κουρασμένο" από την οικονομική κατάσταση Γιωργάκη να τον αντιμετωπίσει στα "ίσια".
Κι ενώ πολλοί περιμένουν το Κ.Κ.Ε. και ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. να συγκεντρώσουν ψήφους διαμαρτυρίας και να ανεβάσουν τα ποσοστά τους κάτι τέτοιο δεν θα γίνει για δεύτερη φορά μέσα σε 3 μήνες.
Ο ΛΑ.Ο.Σ. θα αυξήσει τη δύναμή του και οι Οικολόγοι-Πράσινοι θα παραμείνουν εκτός Βουλής.
Η αποχή δε νομίζω να είναι μεγάλη....όπως στις ευρωεκλογές.
Το Ευάκι βλέπω να σαρώνει στη Θεσσαλονίκη!
Αν όλα τα παραπάνω συμβούν Δευτέρα πρωί πάω στην Διεύθυνση Υγείας να παραδώσω την άδειά μου.......θα υπάρχει θέμα ασυμβίβαστου Ιατροδικαστικής και Αστρολογίας ;D
--- Τέλος παράθεσης ---
Αναστάσιε ήλθε η ώρα να αποφασίσεις , με ποιο θα πας και ποιο θα αφήσεις. :)
Αστρολόγος ή Ιατροδικαστής; ;D
Νά το πρώτο μετεκλογικό δίλημμα ! :D
Υποσχέθηκες αν δεν κάνω λάθος το πρώτο. ;D
Δηλαδή θα σε χάσουμε από το forum; :(
Εκτός αν η Αστρολογία περιλαμβάνεται στην ΠΦΥ. :D :D :D :D :D
ΥΓ.Πολύ ωραίο το τελευταίο στο site της Εύας; SPEAK NOW WITH YOUR VOTE OR YOUR SILENCE WILL BE HEARD FOR GENERATIONS
anastasios theodoridis:
Αν έχω πρόσβαση στο γραφείο μου στη Ρηγίλλης (εκείνο του Κωστάκη) θα γράφω και στο forum.
Όπου να ναι .......σύντομα......σε μερικά λεπτά τον βλέπω να.....παραιτείται! (το πολύ να περιμένει τον Γιωργάκη να πάει στο Ζάππειο)
Ο Γιωργάκης Πρωθυπουργός.....ο Σιούφας μεταβατικός πρόεδρος Ν.Δ.......αύριο τα lexotanil 6mg θα τα γράφω για μένα!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση