Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Χαλαρή κουβέντα

Εθνικές εκλογές 2009

<< < (13/14) > >>

Koterakis:
.

anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓια όλα φταίει αυτός.....

--- Τέλος παράθεσης ---
Λίγος σεβασμός σε ανθρώπους με το ειδικό βάρος και την Ιστορία του συγκεκριμένου κυρίου, νομίζω αρμόζει.

--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος ???

Koterakis:
.

anastasios theodoridis:
Συνάδελφε Κοτεράκη, εύκολα χρησιμοποιείς τη λέξη "χλευασμός", όταν ο συνομιλητής σου έχει αντίθετη γνώμη.

Λυπάμαι πολύ που στο φτωχικό μου χωριό δεν καταφέραμε λόγω απουσίας ρεύματος το διάστημα που αναφέρεις να γίνουμε γνώστες της Ιστορίας του συγκεκριμένου ανθρώπου.

Όταν όμως ήρθε το καταραμένο ρεύμα κάπου εκεί γύρω στο 2000, τα ΜΜΕ αντί να προβάλουν το ήθος και την ιστορία του κυρίου αυτού μας έκαναν πλύση εγκεφάλου με τις δικαστικές διαμάχες με την πρώην σύζυγο, με την κηδεμονία του παιδιού του, με τα ξέφρενα πάρτι της εποχής στον αστέρα βουτηγμένα στη κοκαΐνη κτλ κτλ.

Εύχομαι λοιπόν η νέα υφυπουργός-γυναίκα του καλόψυχου κυρίου να μην έχει τα ίδια μόνο προσόντα όπως του ιδίου....."μαγευτική......μεγαλειώδη.....φωνή-κορμί", και "καλόψυχη (ευαίσθητο) χαρακτήρα" και να καταφέρει να προάγει τον πολιτισμό κάπως καλύτερα απ' ότι ο σύζυγός της.

Και μια και ανέφερες τον άλλο εκπρόσωπο του πολιτισμού μας τον Ρουβά, θέλω να πιστεύω πως κάποτε θα γίνει κι αυτός συνεχιστής της Γκερέκου στο αρμόδιο υπουργείο ώστε να διαβάσω παρόμοιο post όπως το παραπάνω σε λίγα χρόνια εδώ μέσα.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Για να είμαστε ακριβείς  Anastasie μάλλον στη σύζυγο του Ρουβά πρέπει να  πηγαίνει η τελευταία αναφορά σου.
Να μην ξεχάσω, κι ο Γιωργος Ανατολάκης θα είναι μέσα στους 300 της Βουλής! Μπορεί σαν ποδοσφαιριστής να είχε ένα κλικ καθυστέρηση στις φάσεις όμως στο πολιτικό timing έκανε διάνα!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση