Γενικά > Γενική συζήτηση

Η νέα ηγεσία του Υπουργείου Υγείας

(1/6) > >>

anastasios theodoridis:
Υπουργός Υγείας  Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου

Βιογραφικό : Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Υφυπουργός Υγείας Φώφη Γεννηματά

Βιογραφικό : Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

πρώτη & καλύτερη:
Για τον κ. Μόσιαλο έχουμε γράψει παλαιότερα (όταν είχαμε τη διάθεση να ασχολούμαστε με τα σοφά πονήματα περί ΠΦΥ, προσωπικής ιατρικής και ποιός είναι πρώτος και καλύτερος και άλλα ωραία) και μπορείτε να δείτε εδώ: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος Το άρθρο που είχαμε επισυνάψει συνεχίζει να είναι επίκαιρο, και καλό θα ήταν να διαβαστεί από όσους ενδιαφέρονται. Επίσης, ο κ. Μόσιαλος ήταν ένας από την επιτροπή των "σοφών" που είχαν προτείνει ριζικές αλλαγές στο ΕΣΥ, ασφάλιση, πανεπιστήμιο, ΠΦΥ και άλλα επί εποχής Κρεμαστινού. Κάποια στοιχεία δανειστήκαμε για να γράψουμε αυτό το μήνυμα Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος Έχει επίσης πολύ μεγάλη σημασία το κείμενο των σοφών, που δυστυχώς δεν έχω να ανεβάσω.

(Το ότι εμφανίστηκε ο κ. Μόσιαλος, ως υποψήφιος, προσωπικά μου προκάλεσε εντύπωση. Εννοώ, ότι δε γνώριζα την επαφή του με τα κομματικά πράγματα στην Ελλάδα. Έμαθα ότι έγινε σύμβουλος του σημερινού πρωθυπουργού πριν μερικούς μήνες.)

D-Michalis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΈχει επίσης πολύ μεγάλη σημασία το κείμενο των σοφών, που δυστυχώς δεν έχω να ανεβάσω.

--- Τέλος παράθεσης ---

Υπόσχομαι να το ανεβάσω το συντομότερο. Όμως αυτό το συντομότερο είναι πιθανόν να είναι μετά κάμποσες ημέρες, αφού πιά δεν κινούμαι συχνά στην "έδρα μου" όπου έχω τα αρχεία μου.
Είναι όντως πολύ αξιόλογο για μελέτη. Μπορεί πολλά να έχουν αλλάξει (π.χ. σήμερα μιλάμε περισσότερο για την ανάγκη groop practice παρά για Κ.Υ.) αλλά η μεθοδολογία προσέγγισης που είχε και η επιχειρηματολογία που χρησιμοποιούσε είναι μνημειώδη πράγματα για τα Ελληνικά δεδομένα.
Ίσως και γι' αυτό να μη μπόρεσε να αξιοποιηθεί τίποτε από εκείνη την έκθεση. Μάλλον ήταν πολύ προωθημένο για την εποχή εκείνη.

Υ.Γ. Ο κ. Μόσιαλος πάντα ήταν πολιτικοποιημένος (το ξέρω από τα πρώτα του φοιτητικά βήματα, αφού συνυπήρξαμε μαζί στο Πανεπιστήμιο και ήμασταν για χρόνια στην ίδια ομάδα σε κλινικές και εργαστήρια). Δεν νομίζω όμως ότι ήταν ποτέ «κομματικοποιημένος».

Δ. Κουναλάκης:
Η αλήθεια είναι ότι οι συγκεκριμένες επιλογές σηκώνουν σχολιασμό.
Πιστεύω ότι κάποια πρόσωπα θα δουλέψουν χωρίς τα φώτα της δημοσιότητας και ίσως και ο συγκεκριμένος με ότι αυτό συνεπάγεται.
Το σίγουρο είναι ότι η περίθαλψη δεν είναι το πρώτης σημασίας πρόβλημα.

EzeΤΡΟΛ:
Πεδίο δόξης λαμπρό για τη νέα ηγεσία...
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

( Α, με εκείνα τα έρημα τα 35 ευρώ του επιδόματος τροφής, θα γίνει άραγε μια χειρονομία καλής θελήσεως από τις κ.κ. Μαριλίζα και Φώφη; Ή θα προσκροούουν και πάλι στον νέο "τσάρο" κ. Παπακων/νου, στο ΓΛΚ, και πάει λέγοντας; Δεν είναι τόσο το ποσό -ίσο με μισό Πλαβίξ, αλλοίμονο τώρα, χα, σε τα μας, αμ δε, κ.λπ. κ.λπ.- όσο ο εμπαιγμός της στέρησης του...)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση