Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Χαλαρή κουβέντα
Μια ακόμη διαμάχη...
Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΆρθρο για την ιατρική από οικονομολόγο ? Μάλιστα ..... δεν χρειάζεται να μπω στον κόπο ! (άσε που είναι και τεράστιο) :D
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν ήταν αυτή η άποψη του; Εάν πρεσβεύει κάτι διαφορετικό γιατί δεν κάθισε να το περιγράψει;
Εάν η άποψη μου έχει όλα αυτά που περιγράφονται εδώ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΛυσσώδης πολυλογία και ειρωνικό ύφος ! Άμετροι βερμπαλισμοί χωρίς λόγο ! Και γιατί ? Γιατί απλά διατύπωσα την άποψη μου ότι δεν επιθυμώ να διαβάσω την άποψη ενός οικονομολόγου περί ιατρικής !
Η θέση σου δεν ήταν σκληρή , ήταν προσβλητική και έγινε ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ! Αν δεν ήσουν admin θα έκανα αναφορά για το ποστ σου ! Ο συνάδελφος που αναδημοσίευσε την είδηση προφανώς ήθελε την άποψη των συναδέλφων του !
Ούτε καν κατάλαβες τι πόσταρα αρχικά ! Υπάρχει λόγος που μίλησα για δημοσιεύσεις οικονομολόγων περι ιατρικής ! Εαν εσύ δεν το κατάλαβες , αυτό αφορά εσένα και μόνο . Το να με προσβάλεις μιλώντας για ναζιστικές Γερμανίες δείχνει μάλλον το ΔΙΚΟ σου δημοκρατικό έλλειμμα . Σε φορουμ που διαχειρίζομαι το ποστ σου θα είχε αφαιρεθεί από το thread ΑΜΕΣΩΣ ! Εγώ δεν έθιξα κανέναν , εσύ όμως ναι !
--- Τέλος παράθεσης ---
Τι μεγαλύτερη τιμωρία για μένα υπάρχει από το να αφήσεις να βλέπουν δημόσια τα γραφόμενα μου επωνύμως όταν διακρίνονται για τα παραπάνω;
anastasios theodoridis:
Μου αρέσει που η κάθε μαλακία γίνεται και νέο θέμα στο forum.
Υπάρχει και το delete αντί το δημιουργία νέου θέματος.
;D
D-Michalis:
Δεν μου αρέσει η τροπή που παίρνει το θέμα. Πρέπει άμεσα να πάψει η προσωπική αντιπαράθεση και να εστιασθούμε σε θέματα.
Και εγώ δε συμφώνησα με την άποψη ότι δε θα διαβάσω οικονομολόγους για θέματα υγείας. Πρόσφατα μάλιστα διάβασα ανάλυση μαθηματικού για τα τραγικά κενά της εκπαίδευσης στις ειδικότητες που με άφησε άφωνο και απόρησα, πώς μπορεί ένας μαθηματικός να τα βλέπει αυτά και εμείς όχι !!!
Έκτοτε είμαι πιό επιρρεπής να διαβάζω ¨αλλότριους" συντάκτες. Αν και ο συγκεκριμένος δεν είναι «αλλότριος» κατ’ εμέ, αφού είναι οικονομολόγος της υγείας.
Δέν μπορώ να κρίνω όμως όποιον το βλέπει διαφορετικά.
Όμως, παρακαλώ και πάλι το εν λόγω θέμα να κλείσει, διαφορετικά θα αναγκαστώ να κάνω αυτό που δεν επιθυμώ, με όλο το σεβασμό πρός όλους.
Υ.Γ.: Άν και με λυπεί η αποχώρηση οιουδήποτε, δεν νομίζω ότι έχω δικαίωμα να υποδείξω στάσεις, αφού το πώς θα αντιδράσει ο κάθε ένας είναι προσωπική υπόθεσή του.
Harper:
το φόρουμ το τελευταίο διάστημα έχει αλλάξει τελείως μορφή...νέα άτομα,νέες απόψεις και φυσκά νέες διαμάχες.Δε νομίζω πως ο πρόβλημα είναι αυτά που ο λέει ο chris 123 αλλά ο chris 23 ο ίδιος αυτού καθαυτού.Νομίζω ο Κουναλάκης εκτροχιάστηκε κάπως με βαρείς χαρακτηρισμούς εκτός και αν ξέρει κάτι που δε μας το λέει.Από την άλλη,αν η παρουσία κάποιων νέων μελών στο φόρουμ ενοχλεί νομίζω θα ήταν πιο δίκαιο από το να τους ωθήσουμε στη διαγραφή απλά να ζητούσαμε στοιχεία σαφή κατά την εγγραφή τους.Ακόμη και η επωνυμία μπορεί να γίνει κανόνας!Και όποιος θέλει...μένει.
Με τα λεγόμενά μας στο φόρουμ και κατέχοντας νευραλγικές θέσεις συχνά αποτελούμε τον καθρέπτη μιας ειδικότητας και είναι μάλλον άκομψο να χρησιμοποιούμε βαρείς χαρακτηρισμούς.Ας μην ξεχνάμε πως κάποτε ημαστε σε άλλο φόρουμ και κάναμε αυτό το νέο για να είμαστε πιο άνετοι....και ανώνυμοι...Κάνω λάθος?
Εξάλλου η ιστορία αποδεικνύει πως η αντιπαράθεση ενός επώνυμου με ένα ανώνυμο δεν έβγαλε ποτέ κάπου.
Διαισθάνομαι πως κάτι άλλο συμβαίνει αλλά μέχρι να μάθουμε και οι υπόλοιποι τι ακριβώς με ξενίζει η όλη κατάσταση.Επίσης με ξενίζει που στο πρώτο καυστικό περί ναζισμού και λειτουργικού αναλφαβητισμού μήνυμα Κουναλάκη δίνουν ευχαριστήρια κάποιοι πολλοί αγαπητοί συμφορουμίστες...????????????????????????
Ας μας πει κάποιος τι παίζει ώστε να μην είναι το φόρουμ τσιφλίκι κάποιων που έχουν το ακαταλόγιστο....
Αγωνιστική Παρέμβαση:
Υπάρχουν μερικοί χώροι που κατά τη γνώμη μας εκτός των άλλων δοκιμάζεται και το πολιτιστικό μας επίπεδο.
Τέτοιοι χώροι είναι και διαδικτυακά φόρα.
Είχαμε την καλή τύχη να βρεθούμε σε ένα τέτοιο χώρο , το παρόν φόρουμ, από τον οποίο , όσο και να φαίνεται παράξενο, εμείς τουλάχιστον σαν ομάδα αποκτήσαμε πλούσιες εμπειρίες.
Είμαστε ξεχωριστές οντότητες ,έστω και σαν διαδικτυακά είδωλα, ο καθένας και η καθεμία με τη δική του ψυχοσύνθεση, με τη δική του κοσμοθεώρηση.
Πολλοί και πολλές από μας έχουν δοκιμαστεί για πολλά ,μα πάρα πολλά χρόνια στη βάσανο της εκπαίδευσης, της ζωής και της ζωντανής επαφής και αλληλεπίδρασης με χιλιάδες ανθρώπους.
Είμαστε εκπαιδευμένοι/ες και υποτίθεται μορφωμένοι/ες.
Ας αποτελέσει το παρόν φόρουμ με τις συζητήσεις του ,τις αντιθέσεις του, ακόμα και τις προκλήσεις του , ένα ερέθισμα να γίνουμε ακόμα πιο καλοί/ες.
Η ανωνυμία, για όσους/ες από μας επιθυμούν ακόμη να τη διατηρούν, είναι μια ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση για να αποδείξουμε το πολιτισμό μας.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση