Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Χαλαρή κουβέντα

Μια ακόμη διαμάχη...

<< < (5/6) > >>

Δ. Κουναλάκης:
Μπορώ να μάθω τι σχέση η παράθεση πρόσφατου μηνύματος μου στην συζήτηση για την h1n1 με το παρόν θέμα;

anastasios theodoridis:
Έλα μου ντε; ???

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαι οι σπόντες συνεχίζονται....ΚΡΙΜΑ....

Νομίζω πως μερικοί ξεφεύγουν και πυροδοτούν τις συζητήσεις.

--- Παράθεση ---Όποιοι δεν γνωρίζουν αγγλικά ας δοκιμάσουν αυτό το Link:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Αν και κλασσικά η μετάφραση είναι σαν την/τον γυναίκα/άνδρα

--- Τέλος παράθεσης ---

--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜπορώ να μάθω τι σχέση η παράθεση πρόσφατου μηνύματος μου στην συζήτηση για την h1n1 με το παρόν θέμα;

--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΈλα μου ντε; ???

--- Τέλος παράθεσης ---

Σήμερα διάβασα και ότι η ισπανική γρίπη ονομάζεται και δαγγειος πυρετός. Έχω διαβάσει δεκάδες ιατρικές-παραιατρικές-δημοσιογραφικές απόψεις για έναν ιο της Γρίππης Α που μας έγινε ότι πιο υστερικό υπάρχει και που θα βασανίζει οικονομικά χώρες και υπηρεσίες υγείας.

Παρέθεσα ένα Link σε ένα σοβαρό site που τείνει να είναι σημείο αναφοράς που περιέχει ένα κλασσικό review πάνω στην ισπανική γρίπη που περιγράφει ταυτόχρονα και τις συγκεκριμένες επιδημίες και το μηχανισμός τους κ.ο.κ.
Επειδή γνωρίζω ότι αρκετοί συνάδελφοι, περισσότερο μεγάλης ηλικίας και λιγότερο οι μικρότεροι, δεν ξέρουν αγγλικά, έβαλα και Link με την μετάφραση αυτής της σελίδας από το google.

Και το γνωστό ανέκδοτο λέει: Η μετάφραση είναι σαν την γυναίκα, όταν είναι πιστή δεν είναι ωραία, όταν είναι ωραία δεν είναι πιστή"

Υπάρχει κάτι που έκανα/έγραψα και δεν το κατάλαβα; Να ακούσω ξεκάθαρα.

Koterakis:
.

anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΥπάρχει κάτι που έκανα/έγραψα και δεν το κατάλαβα; Να ακούσω ξεκάθαρα.

--- Τέλος παράθεσης ---
Κύριε Κουναλάκη αφού το θέλετε να το ακούσετε ξεκάθαρα, απλά θα σας πω πως οι σπόντες σας κουράζουν στα post σας.

Όποιοι παρακολουθούν το forum και τα τελευταία σας μηνύματα το καταλαβαίνουν.

Οι έξυπνοι απλά καταλαβαίνουν τις σπόντες σας, οι χαζοί απλά τις διαβάζουν.

Κι εδώ θα τελειώσω την όλη συζήτηση.

Έχω βαρεθεί τα τελευταία χρόνια τις διαδικτυακές διαμάχες στα ιατρικά forum, που αντί να εστιάζουν στην ενημέρωση κινούνται πολλές φορές στην επίλυση προσωπικών διαφορών.

Θεώρησα το συγκεκριμένο forum (με γιατρούς και όχι φοιτητές) πολύ πιο σοβαρό, οπότε και συμμετέχω.

Αυτό όμως δε με κάνει να μην επισημάνω τα κακώς κείμενα.

Καληνύχτα σας.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση