Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Αποζημίωση εφημεριών
(1/1)
dimitristsilis:
Συνάδελφοι, καλή χρονιά! Θα ήθελα να μάθω ποια είναι η ισχύουσα νομοθεσία για την αποζημίωση εφημεριών αγροτικών ιατρών και ειδικευόμενων. Βάσει όσων έχω διαβάσει, το ωρομίσθιο ανέρχονταν στα 4,48€ το 2023, ωστόσο ο υπολογισμός των ωρών εφημερίας και της συνολικής αποζημίωσης δεν συμφωνούν με την ΥΠΕ που ανήκω, όποια μαθηματική αλχημεία κι αν δοκίμασα. Έχω κατεβάσει ένα παλαιό αρχείο excel που κυκλοφορεί και το τροποποίησα αναλόγως για τις ανάγκες μου...
GirousisN:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣυνάδελφοι, καλή χρονιά! Θα ήθελα να μάθω ποια είναι η ισχύουσα νομοθεσία για την αποζημίωση εφημεριών αγροτικών ιατρών και ειδικευόμενων. Βάσει όσων έχω διαβάσει, το ωρομίσθιο ανέρχονταν στα 4,48€ το 2023, ωστόσο ο υπολογισμός των ωρών εφημερίας και της συνολικής αποζημίωσης δεν συμφωνούν με την ΥΠΕ που ανήκω, όποια μαθηματική αλχημεία κι αν δοκίμασα. Έχω κατεβάσει ένα παλαιό αρχείο excel που κυκλοφορεί και το τροποποίησα αναλόγως για τις ανάγκες μου...
--- Τέλος παράθεσης ---
Εγγραφή ή Είσοδος
Εγγραφή ή Είσοδος
dimitristsilis:
Ευχαριστώ πολύ, αλλά βάσει της αποζημίωσης που λαμβάνω από την ΥΠΕ που ανήκω, τα ανωτέρω δεν ισχύουν στο 100%. Θα επανέλθω μόλις βρω τι ακριβώς συμβαίνει.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση