Γενικά > Νομικά θέματα

Διακομίζοντας Ασθενή, με Εισαγγελική Εντολή...

<< < (3/4) > >>

timex:
Νομίζω πως η διαδικασία διαφέρει απο νοσοκομείο σε νοσοκομείο.
Παράδειγμα, σε ΚΥ που ήταν σχετικά κοντά με εκείνο που ήμουν εγώ,αλλά ανηκε σε άλλο νομό, οι οδηγοί κατέθεταν τα δικά τους χαρτιά και έπαιρναν τα χρήματα και για τους αγροτικούς που συνόδευαν τα περιστατικά και τους τα έδιναν χωρίς να χρειάζεται να κάνουν έξτρα χαρτιά.

anasm:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος Δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά οι Επίτροποι εκτός από το εισητήριο ζητάνε και απόδειξη είσπραξης του αντίτιμου των εισητηρίων από τα Πρακτορεία
που τα εξέδωσε. Δεν έχουν επίσης πρόβλημα στα έξοδα διαμονής εάν πρέπει να διανυκτερεύσετε για να περιμένετε το επόμενο δρομολόγιο για την επιστροφή
στην έδρα σας, όπως επίσης και στα έξοδα εστιατορίου.
 Ολα αυτά τα καταθέτετε μαζί με την αιτιολογημένη αίτηση σας προς τη Μισθοδοσία του Νοσοκομείου σας. Καλή επιτυχία.
Αν μη τι άλλο να ζητήσουμε κάλυψη εξόδων από τον ασθενή ή τους συγγενείς ...είναι τουλάχιστον απρεπές.

--- Τέλος παράθεσης ---

Καταρχάς, σας ευχαριστώ όλους, για την άμεση και "πολύπλευρη" αντιμετώπιση στο θέμα μου. :)

Ως προς την "απόδειξη", μάλλον θα έχω "πρόβλημα", γιατί στο Λογιστήριο του Πλοίου
<η αγορά του εισητηρίου, "διευκολύνοντάς με" έγινε εν πλω>,
όταν τους ζήτησα Απόδειξη,
επέμειναν οτι σαν απόδειξη λειτουργεί το απόκομμα του εισητηρίου, που αναγράφει το όνομά μου...
Βέβαια, τώρα που το σκέφτομαι,
αυτό αναφέρεται στα "στοιχεία του Επιβάτη",
και όχι, ειδικά, στα "στοιχεία" αυτού που πλήρωσε το εισητήριο για τον αναφερόμενο Επιβάτη...

Τέσπα!!
Θα δείξει... ???

Koterakis:
.

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςTo ενδιαφέρον αυτό θέμα νομίζω θα μπορούσε να συγχωνευτεί με το θέμα "Διακομιδές ασθενών".

Η γνώμη μου για το φόρουμ αν και δεν έχω μεγάλη εμπειρία από διαδικτυακές συζητήσεις, είναι ότι όσα θέματα μπορούν καλό θα ήταν να συγχωνεύονται γιατί όσο το φόρουμ μεγαλώνει (σε καταχωρήσεις) τόσο και δυσκολότερο θα καταντήσει σε νέους επισκέπτες να ανευρίσκουν ή/και αναγνώσουν θέμα που τους ενδιαφέρει ανάμεσα σε χιλιάδες (κάποια στιγμή) θέματα.

Μάλιστα προς διευκόλυνση των διαχειριστών προκειμένου να μην ασχολούνται συνέχεια με μια τέτοια διαδικασία και αν φυσικά συμφωνούν με την παραπάνω πρότασή μου, ίσως θα μπορούσε να προστεθεί κουμπί με το οποίο ο καθένας να προτείνει συγχώνευση του θέματος που συζητείται μέ κάποιο από τα υπάρχοντα.

--- Τέλος παράθεσης ---

Εγώ για το συγκεκριμένο θέμα σκεφτόμουν να κάνω το αντίθετο: Να το σπάσω σε δύο ξεχωριστά θέματα. Το ένα να τιτλοφορείται. "Ποιός πληρώνει τα εισιτήρια του Ιατρού που συνοδεύει μια διακομιδή όταν πρόκειται για θαλάσσια ταξίδια". Και το άλλο να τιτλοφορείται "Πώς αποζημιώνεται ο Ιατρός που συνοδεύει μια διακομιδή". Βέβαια αυτά μπορούμε και να τα συνδέσουμε με το θέμα "Διακομιδές ασθενών".

Koterakis:
.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση