Γενικά > Νομικά θέματα

Βιβλιάριο εργασίας-Ιατρική πιστοποίηση

(1/1)

timex:
Ήρθε χθες στο ιατρείο μία κυρία 17 ετών η οποία από ότι είπε πρόκειται να εργαστεί ως υπάλληλος γραφείου σε κέντρο αισθητικής.
Είχε πάει σε ιδιώτη ιατρό ο οποίος της έδωσε το πιστοποιητικό υγείας για άτομα που εργάζονται στην εστίαση και σε κέντρα υγειονομικού ενδιαφέροντος αλλά δε μπορούσε να της υπογράψει το βιβλιάριο εργασίας.

Έχει κάποιος εμπειρία πάνω σε αυτό το θέμα;
Επισυνάπτω φωτογραφία από το βιβλιάριο εργασίας που πρέπει να συμπληρωθεί.

Να σημειώσω, ότι ο ιδιώτης παθολόγος, έδωσε το πιστοποιητικό σημειώνοντας ότι είχε κάνει ακτινογραφία και παρασιτολογική κοπράνων χωρίς να έχει κάνει τίποτα από τα δύο.

Επίσης να ρωτήσω, όταν υπογράφετε πιστοποιητικό υγείας σε άτομα που πρόκειται να εργαστούν στην εστίαση, κάνετε και εργαστηριακό έλεγχο για ηπατίτιδες και mantoux?

pzogr:
Αν δεν κάνω μεγάλο λάθος ο νόμος προβλέπει μόνο ακτινογραφία θώρακος (χωρίς καν να διευκρινίζει αν χρειάζεται και F και P). Οι εξετάσεις κοπράνων αφορούν στο χειρισμό τροφίμων. Εξετάσεις ηπατίτιδας γίνονταν παλαιότερα και αν γίνονται και σήμερα είναι από κεκτημένη ταχύτητα. Mantoux και έλεγχος φυματίωσης γίνεται στους βρεφονηπιακούς σταθμούς.

timex:

Λογικά f θα είναι όπως σε ολα τα πιστοιητικά.
Σας ευχαριστώ!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση