Θέματα Εργασίας > Εμπειρίες κατά την εργασία στην ΠΦΥ

Στηθοσκόπια.Εσείς ποιο χρησιμοποιείετε;

<< < (2/2)

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΈχω ένα απο τη σχολή ακόμη στο οποίο αλλάζουν οι κώδωνες (βάζεις για ενήλικες ,παιδιά και βρέφη) αλλά τελευταία δεν ακούγονται καλά οι ήχοι.Μου έχει πέσει μερικές φορές, λέτε να είναι αποαυτό;
--- Τέλος παράθεσης ---

Όχι δεν είναι σίγουρα από αυτό. Δοκίμασε να δεις τι έχει φράξει τον "σωλήνα". Βγάζεις τον κώδωνα και τα τιπς που μπαίνουν στα αφτιά από το ακουστικό και φυσάς από την θέση του κώδωνα κλείνοντας κάθε φορά τον ένα σωλήνα που πάει στο αυτί εναλλάξ. Προσοχή μην πετύχεις κανένα....  ;D ;D

το παράκανα...... συγνώμη.... αλλά μου έχει τύχει να το δω και αυτό.... ευτυχώς ήμουν εκτός γωνίας βολής....
Δεν παθαίνει τίποτα πάντως από πέσιμο. Ή έχει βουλώσει από κυψελίδα (το συχνότερο) ή κάτι δεν πάει καλά με την ακοή σου... (το δεύτερο έχει αρχίσει να το παθαίνει η γυναίκα μου...)

timex:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΈχω ένα απο τη σχολή ακόμη στο οποίο αλλάζουν οι κώδωνες (βάζεις για ενήλικες ,παιδιά και βρέφη) αλλά τελευταία δεν ακούγονται καλά οι ήχοι.Μου έχει πέσει μερικές φορές, λέτε να είναι αποαυτό;
--- Τέλος παράθεσης ---

Όχι δεν είναι σίγουρα από αυτό. Δοκίμασε να δεις τι έχει φράξει τον "σωλήνα". Βγάζεις τον κώδωνα και τα τιπς που μπαίνουν στα αφτιά από το ακουστικό και φυσάς από την θέση του κώδωνα κλείνοντας κάθε φορά τον ένα σωλήνα που πάει στο αυτί εναλλάξ. Προσοχή μην πετύχεις κανένα....  ;D ;D

το παράκανα...... συγνώμη.... αλλά μου έχει τύχει να το δω και αυτό.... ευτυχώς ήμουν εκτός γωνίας βολής....
Δεν παθαίνει τίποτα πάντως από πέσιμο. Ή έχει βουλώσει από κυψελίδα (το συχνότερο) ή κάτι δεν πάει καλά με την ακοή σου... (το δεύτερο έχει αρχίσει να το παθαίνει η γυναίκα μου...)

--- Τέλος παράθεσης ---
Χμ...θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω.
Σε ευχαριστώ.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση