Γενικά > Νομικά θέματα

Ευθυνη αγροτικού-ειδικευόμενου

(1/3) > >>

anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓνωρίζουν ξεγνωρίζουν οι Αγροτικοί θα γνωρίζεις ίσως και εσύ ότι οι αγροτικοί έχουν ακαταλόγιστο από το νόμο. Σιγά μη δικάσουμε αγροτικούς. Ακριβώς εκεί έρχεται το κράτος και λέει θα βάλω ειδικούς γιατί είναι θέμα εθνικής οικονομίας. Και τους αναγνωρίζω ευθύνη. Θα πληρώσουν τα σπασμένα. Γιαυτό ας προσέχουν.

--- Τέλος παράθεσης ---
Απλά θα διαφωνήσω.
Οι αγροτικοί είναι ιατροί, γνωρίζουν το νόμο και πως πρέπει να συνταγογραφούν. Αν δεν γνωρίζουν τα καθήκοντά τους, όπως είναι και οι κανόνες συνταγογράφησης ας παραιτηθούν. Αλλά βλέπεις είναι πολλά τα ....μαύρα λεφτά Άκη.

Ενώ αν μπούνε Γ..Γ. τη σώσαμε την εθνική οικονομία Άκη;

Ζω σε άλλη χώρα μήπως; Μήπως από 4 χωριά της επαρχίας που βρίσκομαι κατεβαίνουν καθημερινά οι ασφαλιζόμενοι επειδή εκεί που μένουν υπάρχει γενικός ιατρός που αλλάζει όλα τα φάρμακα των ασφαλιζόμενων;

Αν γράψω περιστατικά απλά κάποιοι θα πρέπει να παραιτηθούν κι ας μου λένε πως είναι επιμελητές του ΕΣΥ, ενώ εγώ ένας μικρός τιποτένιος αγροτικός.

Koterakis:
.

Koterakis:
.

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
--- Παράθεση ---Από εκεί και πέρα σε τέτοια θέματα που μην κοροϊδευόμαστε, δεν είναι θέματα ούτε γνώσεων, ούτε εκπαίδευσης, είναι θέματα ηθικής, το εάν είσαι αγροτικός, ειδικευμένος ή ότι άλλο δεν έχει καμιά σημασία.
--- Τέλος παράθεσης ---

Έχει μεγάλη σημασία στο δικαστήριο . Ο Αγροτικός αποκλείεται να καταδικαστεί καθώς νομίζω το υπαγορεύει η κοινή λογική και όλοι οι άγραφοι νόμοι με τη δικαιολογία της παραπλάνησης κλπ, ο ειδικός σχεδόν όμως σίγουρα θα καταδικαστεί την ύστατη εκείνη στιγμή που θα βρεθεί στο σκαμνί. Παραδείγματα πολλά καταδικασμένων Ιατρών, κανενός Αγροτικού.

--- Τέλος παράθεσης ---
Άκη, κάνεις λάθος σε αυτό και όποιοι το πιστεύουν. Μην μπερδεύετε τον αγροτικό με τον ειδικευόμενο. Ο αγροτικός είναι δημόσιος υπάλληλος ορισμένου χρόνου, και έχει ευθύνες κανονικά. Έχει λιγότερες (και ποτέ καθόλου) ευθύνες, παρουσία ειδικευμένου. Ο ειδικευόμενος είναι εκπαιδευόμενος με σύμβαση έργου.

Koterakis:
.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση