Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)
Χρεώσεις τράπεζας
billymos:
Καλησπέρα.
Προφανώς όλοι μας χρησιμοποιούμε pos στα ιατρεία μας. Εγώ προσωπικά, τη viva. Από 1η Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν κάποιες έξτρα χρεώσεις (νταβατζιλίκι) και ψάχνομαι για αλλαγή τράπεζας.
Προτάσεις??
Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος Καλησπέρα.
Προφανώς όλοι μας χρησιμοποιούμε pos στα ιατρεία μας. Εγώ προσωπικά, τη viva. Από 1η Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν κάποιες έξτρα χρεώσεις (νταβατζιλίκι) και ψάχνομαι για αλλαγή τράπεζας.
Προτάσεις??
--- Τέλος παράθεσης ---
Πριν καναδυό χρόνια που το έψαξα, από τις συστημικές Τράπεζες, η Εθνική είχε τις πιο ανταγωνιστικές χρεώσεις.
fanisgp:
Έχω viva. Καμία έξτρα χρέωση αν τον λογαριασμό τον χρησιμοποιείς μόνο για να δέχεσαι πληρωμές. Είχε έρθει μήνυμα να δηλώσουμε αν θέλουμε εμβάσματα και κάποιες άλλες συναλλαγές.Δήλωσα πως δεν θέλω και όλα καλά. Μήπως εννοείς αυτό;
Δ. Κουναλάκης:
Εγγραφή ή Είσοδος
Εγγραφή ή Είσοδος
Εγγραφή ή Είσοδος
Δ. Κουναλάκης:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΈχω viva. Καμία έξτρα χρέωση αν τον λογαριασμό τον χρησιμοποιείς μόνο για να δέχεσαι πληρωμές. Είχε έρθει μήνυμα να δηλώσουμε αν θέλουμε εμβάσματα και κάποιες άλλες συναλλαγές.Δήλωσα πως δεν θέλω και όλα καλά. Μήπως εννοείς αυτό;
--- Τέλος παράθεσης ---
Έχει 5€ μηνιαία χρέωση στους επαγγελματικούς λογαριασμούς προσώπων. Μου έκανε τέτοια χρέωση- Δες τιμολόγια μηνός VIVA bank.
Στο νομικό πρόσωπο που έχω, δεν έκανε καμία χρέωση
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση