Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)

Αμιγώς ιδιώτης ως προσωπικός ιατρός

(1/1)

iGP:
Γνωρίζει κάποιος ποια είναι η διαδικασία για να συμπεριληφθεί στους προσωπικούς ιατρούς ένας "αμιγώς" ιδιώτης ιατρός;

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓνωρίζει κάποιος ποια είναι η διαδικασία για να συμπεριληφθεί στους προσωπικούς ιατρούς ένας "αμιγώς" ιδιώτης ιατρός;

--- Τέλος παράθεσης ---

Αν με "αμιγώς" ιδιώτης Ιατρός εννοείς ότι δεν έχεις σύμβαση με το κράτος αλλά σε πληρώνει ο κάθε ασθενής σου ξεχωριστά από την τσέπη του ενώ το κράτος δεν σε πληρώνει τίποτε (όπως π.χ. είμαι εγώ την στιγμή που γράφω αυτές τις γραμμές), δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι να κάνεις τίποτε, όλα θα γίνουν αυτόματα.

Μελέτησε, αν θέλεις το ΦΕΚ που επισυνάπτεται σε αυτή την ανάρτηση: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

iGP:
Ναι, αυτό εννοώ, χωρίς σύμβαση. Η ΚΥΑ αναφέρει επί λέξει : "Οι αμιγώς ιδιώτες ιατροί της περ. ε’ της παρ. 4 του άρθρου 2 της παρούσας δεν
περιλαμβάνονται στους ηλεκτρονικούς καταλόγους της παρ. 2, αλλά δηλώνουν
απευθείας στη σχετική πλατφόρμα, που τηρεί η Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε. για λογαριασμό του
Υπουργείου Υγείας, κάνοντας χρήση των προσωπικών κωδικών τους για το
Σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης (Σ.Η.Σ.) του Υπουργείου Υγείας, την
επιθυμία τους να παρέχουν υπηρεσίες προσωπικού ιατρού".
Ποια είναι η "σχετική" πλατφόρμα , για να μπω με τους κωδικούς συνταγογράφησης και να δηλωθώ;

Argirios Argiriou:
@iGP  Δεν έχω ακούσει ακόμη να έχει βγει κάποια τέτοια πλατφόρμα. Μόλις το ακούσω θα το βάλω στο Φόρουμ.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση