Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
Δημήτρης Μακρέας:
Σήμερα έμαθα ότι καταργήθηκε η παράταση της θητείας των αγροτικών γιατρών μέχρι να έρθει ο αντικταστάτης του.
Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό? Στο ΚΥ Βάμου από ότι έμαθα έγινε πανικός. Πέντε γιατροί μείον!
Κάποιος πρέπει να εξηγήσει στο υπουργείο ότι η λογιστική και η λογική διαφέρουν κατά μία συλαβή αλλά απέχουν πάρα πολύ!
Raptor:
Μαλλον το υπουργείο αντιμετωπίζει την παράταση σαν stage. :D
anastasios theodoridis:
Δεν δίνονται παρατάσεις λόγω απουσίας Γεν. Γραμ. και προϊσταμένου στο τμήμα αγροτικών.
Ο κ.Παναγιωτόπουλος έχει παραιτηθεί εδώ και ένα μήνα.
Harper:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣήμερα έμαθα ότι καταργήθηκε η παράταση της θητείας των αγροτικών γιατρών μέχρι να έρθει ο αντικταστάτης του.
Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό? Στο ΚΥ Βάμου από ότι έμαθα έγινε πανικός. Πέντε γιατροί μείον!
Κάποιος πρέπει να εξηγήσει στο υπουργείο ότι η λογιστική και η λογική διαφέρουν κατά μία συλαβή αλλά απέχουν πάρα πολύ!
--- Τέλος παράθεσης ---
Προσωπικά αν ήμουν διευθυντής στο εν λόγω ΚΥ θα έστελνα μια σειρά πικάντικων αναφορών προς κάθε ενδιαφερόμενο-υπεύθυνο και εν τέλει επικαλούμενος πρόβλημα ομαλούς λειτουργικότητας θα υπέβαλα την παραίτησή μου.Δεν έχω ξανακούσει το εν λόγω ΚΥ ούτε ξέρω που βρίσκεται ούτε καν γνωρίζω προσωπικά τον Διευθυντή του αλλά σε αυτόν πέταξαν το μπαλλάκι και αυτός πρέπει να κάνει παιχνίδι τώρα.Το δίλλημα είναι απλό:παίζω το παιχνίδι της εκάστοτε πολιτειακής αναλγησίας ή στέκομαι στο ύψος των περιστάσεων με αξιοπρέπεια και σεβασμό απέναντι σε ασθενείς,συναδέλφους και στον εαυατό μου?Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα...Γιατί όσο καταφεύγουμε σε μέσες λύσεις και ημίμετρα απλά δίνουμε παράταση στο μπάχαλο...Νισάφι πια!
Koterakis:
.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση