Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜια χαρά γνωρίζουμε το νόμο, συνάδελφε.
--- Τέλος παράθεσης ---
Αυτό που έγραψες στο προηγούμενο post σου δεν ισχύει, οπότε μάλλον δε γνωρίζεις το νόμο.
Εξήγησε παραπάνω ο συνάδελφος κ. Σκούφαλος το τι ισχύει.
agrolesvos:
Εγγραφή ή Είσοδος
Τόσα χρόνια στα ιατρικά forum το μόνο που διαβάζω είναι τα παράπονα των αγροτικών για τις διακομιδές (και όχι μεταφορές), το πόσες εφημερίες κάνουν, το τι επιδόματα δικαιούνται, πόσες ημέρες άδειας δικαιούνται κ.α.
Ποτέ δε διάβασα το ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των αγροτικών "επισκέπτονται" τα ιατρεία τους ένα δίωρο την ημέρα, το ότι λαμβάνουν άδειες από τη σημαία, το ότι η μόνη τους απασχόληση είναι η συνταγογράφηση και η μόνη τους έννοια πολλές φορές είναι το πόσες "γαστροπροστασίες" θα γράψουν.
Έχω μάθει να απαιτώ τα δικαιώματά μου όταν είμαι σωστός στις υποχρεώσεις μου.
--- Τέλος παράθεσης ---
Οπότε εσύ έβγαλες το συμπέρασμα από κάπου ότι εμείς δεν είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις μας, οπότε δεν πρέπει να απαιτούμε τα δικαιώματά μας. Ωραίος. Ειδικά, λαμβάνοντας υπόψη ότι ολόκληρα ΚΥ στηρίζονται πλέον σε έναν αγροτικό και έναν επιμελητή, και για να συμβεί αυτό θα πρέπει τα ΠΙ της περιοχής να καλύπτονται για 3 ημέρες αντί για 5 (που αυξάνει πάρα πολύ τη δουλειά), εσύ λες ότι τα παιδιά στον Πολιχνίτο δουλεύουν ένα 2ωρο και κάνουν μόνο συνταγογράφηση και παίρνουν άδειες από τη σημαία (αν το έκαναν αυτό, ποιός θα έμενε στο ΚΥ;)...
Αν διαβάσεις κείμενα των ίδιων αγροτικών πριν ένα μήνα στο blog agrolesvos2010, θα διαπιστώσεις ότι μιλάνε και για τα κακώς κείμενα των συναδέλφων μας, φαρμακευτικές, επισκέψεις κτλ. Τα έχουν μάλιστα τοιχοκολλήσει στα ΚΥ με τις υπογραφές τους από κάτω. Αν νομίζεις ότι σε όλη την Ελλάδα μόνο εσύ τα λες, μέσα από ένα φόρουμ, είσαι μάλλον λίγο εκτός πραγματικότητας...
anastasios theodoridis:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑν νομίζεις ότι σε όλη την Ελλάδα μόνο εσύ τα λες, μέσα από ένα φόρουμ, είσαι μάλλον λίγο εκτός πραγματικότητας...
--- Τέλος παράθεσης ---
Μέσα από ένα forum, μέσα από δύο forum, ίσως και κατ' ιδίαν με τους αρμόδιους.
Η διαφορά μας λοιπόν είναι ότι εγώ δεν κλάφτηκα και δε δημοσίευσα το πρόβλημά μου στα διάφορα forum.
Τέσπα...μακάρι να είσαι εσύ εντός πραγματικότητας κι εγώ να ονειρεύομαι :)
agrolesvos:
Σαν να θέλεις σκόπιμα να παρεξηγήσεις. Δεν ξέρω τι κερδίζεις από το να αμαυρώνεις αυτά που κάνουν κάποιοι αγροτικοί.
Στην τελική, δεν είναι πρόβλημά μας. Αν κλείσει το ΚΥ, εμείς θα πάμε σε άλλο περιβάλλον, ίσως καλύτερο. Αυτοί που θα πάθουν πραγματικά ζημιά είναι οι κάτοικοι της περιοχής.
Παρόλα αυτά έχουμε μάθει να παλεύουμε να βελτιώνονται οι συνθήκες εκεί που είμαστε και όχι να την κάνουμε στην κάθε δυσκολία. Ξέρεις, δε θα μείνουμε για πάντα στη Λέσβο, και το πιο εύκολο για μας θα ήταν να αδιαφορούμε και να γράφουμε γαστροπροστασίες όπως λες.
Αν έχεις σκοπό να συνεχίσεις να κατηγορείς αυτό που κάνουμε, πες τουλάχιστον τους πραγματικούς λόγους που το κάνεις αυτό.
anastasios theodoridis:
Το ενδιαφέρον σας για τους κατοίκους και το Κ.Υ. εκδηλώθηκε μόλις μάθατε πως κόβονται οι παρατάσεις;
Το προσωπικό σας όφελος, να παραμείνετε επιπλέον από την αρχική σας σύμβαση είναι ο βασικότερος λόγος (για να μην πω ο μοναδικός) που "βγήκατε στον αέρα" των forum και του blog σας.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση