Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ

<< < (13/18) > >>

Nikos_med:
Καταρχάς είμαστε συνάδελφοι όλοι...Νομίζω ότι εμπάθεια δεν χρειάζεται και δεν οδηγεί πουθενά. Προσωπικά πιστεύω ότι θα έπρεπε όλοι οι αγροτικοί ιατροί να μένουμε στο χωριό, αν και αυτό θα οδηγούσε να μην υπάρχει γυναίκα αγροτικός ιατρός σε χωριό, πχ στα χωριά που είμαι εγώ...και έμεινα μάλιστα για  μήνες σε σπίτι, ως κάτοικος...μού λέγαν τις ιστορίες για το πόσες συναδέλφισσες δεν την πάλαιψαν λόγω κάκιστης συμπεριφοράς κάποιων οπισθοδρομικών, την δεκαετία του 80. Μακάρι κε συνάδελφε, ειδικευόμενε ιατροδικαστά, να εφαρμόζαμε τους νόμους και να καθόμασταν έως τις 4, ώστε να μην τρέχαμε από την 1 να κάνουμε εφημερία στα Κέντρα Υγείας γιατί δεν εφημερεύει ειδικός ή γιατί λείπει ο εφημερεύων ειδικός πχ, όπως υποχρεούται...Ή να μάς μετέφεραν δημοτικοί υπάλληλοι...στις 4!!!!!!! για να μην οδηγούμε όσοι είναι στα ορεινά...Μέσα σε χιόνια και ελληνάρες οδηγούς.Μακάρι οι 3μηνίτες, εάν εφαρμοζόταν ο νόμος, να ήταν μόνο 3μηνίτες εκπαιδευόμενοι Δημόσιοι Υπάλληλοι, και όχι ντεμέκ ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό του ΕΚΑΒ!!!!που διακομίζουν περιστατικά σε νοσοκομεία, και μάλιστα πολλές, τις περισσότερες φορές, μη όντες σε ενεργή εφημερία, όπως νόμος ορίζει...
Όσον αφορά στα γαστροπροστατευτικά κε ειδικευόμενε Ιατροδικαστά, συνάδελφε, το πάρτυ έχει τελειώσει χρόνια τώρα. Καμία εταιρεία δεν ασχολείται με τους αγροτικούς όπως ασχολιόταν στο παρελθόν, ήτοι με τους τότε αγροτικούς νυν ειδικούς...Τουναντίον πολλές φορές μόνο αγροτικοί ξέραν ότι η κλοπιδογρέλη δεν πάει με ομεπραζολη πχ...
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω την στρατικοποίηση του παλιός νέος, ειδικός ανειδίκευτος όσον αφορά στα δικαίωματα και στην επιλεκτική ερμηνεία του νόμου! Είναι αυτονόητο ότι οι ειδικοί για μας είναι δάσκαλοι που κάποτε είναι στην θέση μας και τους σεβόμαστε, όπως και τους ειδικευομένους. Το ότι είμαστε για 1 έτος μόνο...δημόσιοι υπάλληλοι δεν σημαίνει ότι είμαστε αμέτοχοι δικαιωμάτων.
Για την ιστορία, μου το στείλανε συνάδελφοι από την κεντρική Ελλάδα... ο νεαρός συνάδελφος υποχρεούτο....;;;;.... να διακομίσει τους εργάτες ΧΥΤΑ.....;;;; Έφυγε για να φτάσει νωριτερα στον προορισμό του...πάνω στο καθήκον ων υπόχρεος διακομιδής, 3μηνίτης!!!!!
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

anastasios theodoridis:
Θα σου απαντήσω επιγραμματικά εφόσον αναφέρεσαι σε μένα:

1. Εφόσον διατίθεται δωρεάν κατοικία θα μπορούσε να παραμένει ο ιατρός στην έδρα του Π.Ι. που υπηρετεί. Δεν είναι παράλογο όμως να μένει στο δικό του σπίτι που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση ώστε να μην επιβαρύνει το κράτος οικονομικά. Άλλωστε ο νόμος ορίζει το που πρέπει να μένει ο ιατρός, άσχετα αν αυτός απομακρύνεται καθημερινά και τα Σαββατοκύριακα εξαφανίζεται.

2. Το επίδομα ετοιμότητας σε ιατρούς υπόχρεους και επί θητεία νομίζω πως πρέπει να καταργηθεί αφού δεν ανταποκρίνεται σε μεγάλο ποσοστό και είναι πλασματικό.

3. Το πρόγραμμα είναι 7.30 με 15.00 καθημερινά, όχι μέχρι τις 16.00.

4. Εφημερίες θα έπρεπε να κάνουν αυτοί που υπηρετούν σε διθέσια Π.Ι. και οι αγροτικοί που έλαβαν κατά την προκήρυξη θέση στο Κ.Υ. και όχι αγροτικοί σε μονοθέσια ιατρεία και άγονα.

5. Δε νομίζω να είναι υποχρεωμένοι δημοτικοί υπάλληλοι να σε μεταφέρουν όπως και το να είσαι εσύ ο ίδιος ιδιοκτήτης οχήματος. Τα έξοδα μετακίνησης με τη δημόσια συγκοινωνία εφόσον ξεπερνούν το επίδομα μπορείς να τα καταθέσεις  ως έξοδα στην υπηρεσία σου.

6. Το πάρτι με τους φαρμακευτικούς αντιπροσώπους δεν έχει τελειώσει δυστυχώς. Το διαπίστωσα πολύ καλά κατά τη θητεία μου επί ένα χρόνο που καθημερινά με επισκέπτονταν στο περιφερειακό ιατρείο. Το ότι συνεχίζεται και τώρα το γνωρίζω ακόμα καλύτερα αφού μετά λύπης μου διαπίστωσα πως εξαφανίστηκε η ανακοίνωση στο ιατρείο που υπηρέτησα που έκανε αναφορά στη μη είσοδο φαρμακευτικών αντιπροσώπων.

Αυτά τα ολίγα, καλή συνέχεια "συνάδελφε αγροτικέ" ;)

alfie:
Παρακαλειται κάποιος απο τους διαχειριστές να μετονομάσει το topic από "παράταση στα αγροτικά" σε "anastasios theodoridis et al vs κάποιων αγροτικών et al"...
Ξεφύγαμε εντελώς απο το θέμα. Δυστυχώς.... Από το να διεκδικούμε το δικαίωμά μας στην εργασία και την καθημερινή 24/24 και αδιάκοπη παροχή υπηρεσιών υγείας στους συνανθρώπους μας, τρωγόμαστε μεταξύ μας.
Το eterno κόλπο των κυβερνήσεων όταν υπάρχουν διεκδικήσεις παντώς είδους απο τις διάφορες κοινωνικές ομάδες: "Βάλε τους να μαλώσουν μεταξύ τους....."
Ειλικρινά λυπάμαι.

anastasios theodoridis:
Δεν είδα παρόμοιο σχόλιο όταν αντί για το θέμα του topic μιλούσατε για τις διακομιδές.
Τουλάχιστον είναι ατυχές το σχόλιο συνάδελφε στο ότι μετέφερα τη συζήτηση αλλού, δε συνηθίζω ούτε να δημοσιεύω θέματα όπου να 'ναι, ούτε να κάνω σχόλια off topic.

Ο συνάδελφος απευθύνθηκε προσωπικά σε μένα και πιστεύω πως όφειλα να απαντήσω.

υ.γ. άλλη φορά θα προσπαθήσω να απαντάω μόνο σε όσες ερωτήσεις εσείς επιθυμείτε, "πότε θα βγει νέα προκήρυξη", "πότε θα δημοσιευτούν οι νέες θέσεις" κτλ.

Καλό Σαββατοκύριακο λοιπόν!!!!!!!!!

alfie:
Αναστάσιε με αδικείς, σε εκτιμώ πολύ και το ξέρεις. Με όσα έγραψα πριν δεν αφησα πουθενα να εννοηθεχί οτι σε όσα έγραψες έχεις αδικο ή οτι εσύ φταις για την τροπή που πηρε η συζητηση. Ξεκαθαρίζω 3 πραγματακια λοιπόν:
1. Συμφωνώ σχεδόν σε όλα όσα έγραψες σ'αυτο εδώ το topic. Τα λεγόμενα (καλύτερα τα γραφόμενά) σου στην συντριπτική τους πλειοψηφία σε όλα τα topic του Forum, με βρίσκουν απολυτως συμφωνο και για αυτο η εκτιμηση που τρεφω για το προσωπο σου ειναι μεγάλη.
2. Για την τροπη της συζητησης σε καμια περιπτωση δεν ευθύνεσαι εσύ. Αλλοι σου επιτεθηκαν πλαγιως ή ευθεως μ@μώντας την κουβέντα, και πολυ καλά εκανες που υπερασπιστηκες τον εαυτό σου.
3. H αγανάκτηση και η λύπη που εξέφρασα πιο πανω, δεν ειχε να κανει με σένα φίλε Τασο, που έχεις αποδείξει τον αλτρουισμό και το αγωνιστικό σου πνεύμα πολλακις στο παρελθον, αλλα με τους συναδέλφους αγροτικούς που αντί να επικεντρωνονται στο στοχο τους, επιτιθενται με ειρωνιες και υπονοουμενα σε σενα ή στον κυριο Κουναλακη ή δεν ξέρω εγώ σε ποιον ακόμα.

Μαλλον με παρεξηγησες φιλε Αναστασιε- και το "φίλε" το εννοώ στο ακέραιο.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση