Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ

<< < (14/18) > >>

Nikos_med:
Κύριε συνάδελφε,

1. Φυσικά και δεν διατίθεται δωρεάν οικία στα περισσότερα χωριά...Προσωπικά πλήρωνα 200 ευρώπουλα, αν και πολλοί κάτοικοι όταν το έμαθαν διαμαρτυρήθηκαν και προσφέρθηκαν να με φιλοξενήσουν...
2. Οι αγροτικοί μένουν σε κοντινή απόσταση από το χωριό...Μάλιστα όσοι γνωρίζω νομίμως περνάν πχ καθετήρες το απόγευμα ή κάνουν άλλο νοσηλευτικό ή ιατρικό έργο όταν τους το ζητήσουν...
3. Το 8-4 υπάρχει σε όσα χαρτιά έχω στο χέρι, έστω προπολεμικά...
4. Αστειεύεσαι ότι δεν κάνουμε εφημερίες με απουσία ειδικού φαντάζομαι...Ασχολίαστο, προφανώς γράφτηκε, έτσι για να γραφεί...
5. Λεωφορεία καθημερινά υπάρχουν σε κεφαλοχώρια...Τα ταξί καθημερινώς κοστίζουν πολλά περισσότερα από τα έξοδα μεταφοράς...
6. Το Βουνό πάει στον Μωάμεθ και όχι ο Μωάμεθ στο Βουνό...Στα περισσότερα αγροτικά βέβαια θέλει αλπινιστές-φαρμακευτικούς αντιπροσώπους. Προσωπικά έχω να πω ότι το καλοκαίρι στο αγροτικό ιατρείο που υπηρετώ αντικειμενικά γινόταν πανικός όπως κάθε καλοκαίρι (όχι μόνο για συνταγογράφηση...) και η μόνη επίσκεψη που είχα ήταν από έναν ομεπραζολά που έφυγε κακήν κακώς...Τρελό χρήμα δηλαδή διακινείται...Εκτός πραγματικότητας είστε κε συνάδελφε εν έτει 2010. Το πάρτυ γίνεται με τους ειδικούς και φυσικά αυτό δεν το λέω από ζήλεια. Τουναντίιν.Επίσης, το πάρτι τελείωσε οριστικά με την περαιτερω μείωση των τιμών τον Ιούνιο. Θα ήταν τρελές οι εταιρείες να στέλνουν άτομα χωρίς έσοδα...
Φαντάζομαι καλυφθήκατε κάπως, αν και είναι ολοφάνερο ότι υπάρχει μια κάποια προκατάληψη απέναντι στους νυν θητεύοντες σε περιφερειακά ιατρεία.  8)

Nikos_med:
Να προσθέσω ότι δεν επτίθεμαι προσωπικά στον συνάδελφο, όπως κάθε καλοπροαίρετος θα έβλεπε, αλλά πρέπει να είμαστε συγκεκριμένοι όταν μιλάμε και να μην αφήνουμε εντυπώσεις. Δεν έχουμε αντιπαράθεση, αλλά ως εργαζόμενοι δεν είναι δυνατόν να μάς βγάζουν και άχρηστους κάποιοι έξω από τον χορό. Εάν προσεβλήθη κάποιος ζητώ συγγνώμη. Δεν απευθύνομαι στον άνθρωπο κο Θεοδωρίδη, αλλά διαφωνώ με κάποιες απόψεις του, πάνω από όλα όμως διατυπώνω την πραγματικότητα όπως την βιώνουμε.

Harper:
Παιδια ο Τάσος είνα πάντα αιχμηρός αλλά λεει αρκετές αλήθειες .Και επώνυμα!Μην του την πέφτουμε γιατί και εγώ ομολογώ ενοχλήθηκα κάπως από την τροπή της κουβέντας.Ξεκινάμε να μιλάμε για την παράταση και μπλέκουμε μέσα και άλλα πράγματα.Όχι ρε γαμωτο,το θέμα είναι καθαρα η παράταση και η παπαριά κάποιων που αποφασίζουν ετσιθελικά και σας ευνουχίζουν επειδή έτσι τους "τη βάρεσε" ένα πρωι.Μη τα κάνουμε όλα σαλάτα.Ναι,είναι και τα προβληματα της ΠΦΥ είναι και τα γερόντια που θα μείνουν χωρίς γιατρό αλλα μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας γιατι κοροιδευόμαστε και προκαλούμε:για εσάς το θέμα παράταση είναι κατεξοχήν οικονομικός ευνουχισμός για μένα είναι επιπλέον δουλειά αφού τη δουλειά σας μέχρι να έρθει ο επόμενος θα τη βγάζω εγώ.Αν θέλουμε να δώσουμε μια άλλη διάσταση,οκ, ας μιλήσουμε αναλυτικά σε άλλο τόπικ για την πολύπαθη ΠΦΥ ή τον παππου-γιαγιά που θα μείνει χωρίς γιατρό αλλά πιστέψτε με η ΠΦΥ δε θα σωθει με την παράταση και τα γερόντια αντί για εσάς θα βλέπουν εμένα έστω και πιο αραιά.Οπότε ας είμαστε ειλικρινείς σε αυτά που ζητάμε γιατί όσο και να σέβομαι τα αιτήματά σας όταν τα κάνετε σαλάτα για να σερβιριστουν ωραιποιημένα είναι κάπως προκλητικά και μπορώ να καταλάβω όποιον βγαίνει από τα ρούχα του.Η ΠΦΥ θα συνεχίσει να δεινοπαθεί και η παράταση είναι μια ανάσα αλλά δεν λύνει τα προβληματα(αφού θέλετε να το βάλουμε σε επίπεδο προβλημάτων ΠΦΥ).Αν θέλετε να μιλησουμε γενικά για την πολύπαθη ΠΦΥ επαναλαμβάνω ανοιξτε άλλο τόπικ και πάμε να τα πούμε εκεί.Το μήνυμα ΠΑΡΑΤΑΣΗ έφυγε αλλά αμφιβάλλω αν συγκινήθηκαν αυτοί που έπρεπε.Το να κοκορομαχούμε εδώ μέσα είναι ανούσιο και μετατρέπεται σε προσωπική αντιπαράθεση που κάνει μεγαλύτερο κακό!

anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΝα προσθέσω ότι δεν επτίθεμαι προσωπικά στον συνάδελφο, όπως κάθε καλοπροαίρετος θα έβλεπε, αλλά πρέπει να είμαστε συγκεκριμένοι όταν μιλάμε και να μην αφήνουμε εντυπώσεις. Δεν έχουμε αντιπαράθεση, αλλά ως εργαζόμενοι δεν είναι δυνατόν να μάς βγάζουν και άχρηστους κάποιοι έξω από τον χορό. Εάν προσεβλήθη κάποιος ζητώ συγγνώμη. Δεν απευθύνομαι στον άνθρωπο κο Θεοδωρίδη, αλλά διαφωνώ με κάποιες απόψεις του, πάνω από όλα όμως διατυπώνω την πραγματικότητα όπως την βιώνουμε.

--- Τέλος παράθεσης ---
Ο καλοπροαίρετος θα έβλεπε συνομιλία...ο κακοπροαίρετος  ;)θα το εκλάμβανε ως επίθεση.

anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος1. Φυσικά και δεν διατίθεται δωρεάν οικία στα περισσότερα χωριά...Προσωπικά πλήρωνα 200 ευρώπουλα, αν και πολλοί κάτοικοι όταν το έμαθαν διαμαρτυρήθηκαν και προσφέρθηκαν να με φιλοξενήσουν...

--- Τέλος παράθεσης ---
Οικεία διατίθεται μόνο στα άγονα αγροτικά, στα υπόλοιπα είναι θέμα δικό σου που θα μείνεις, οπότε δεν έχω καταλάβει γιατί τα αναφέρεις όλα αυτά.
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος2. Οι αγροτικοί μένουν σε κοντινή απόσταση από το χωριό...Μάλιστα όσοι γνωρίζω νομίμως περνάν πχ καθετήρες το απόγευμα ή κάνουν άλλο νοσηλευτικό ή ιατρικό έργο όταν τους το ζητήσουν...

--- Τέλος παράθεσης ---
Εγώ πάλι γνωρίζω χιλιάδες συναδέλφους που μένουν μακρυά από το Π.Ι. και μάλιστα χωρίς την άδεια της διεύθυνσης του Κ.Υ., μάλλον κάνω λάθος. Επίσης γνωρίζω συναδέλφους που υπηρετούν σε άγονο και επισκέπτονται το ιατρείο μία φορά την εβδομάδα, μάλλον και σε αυτή την περίπτωση κάνω λάθος.
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος3. Το 8-4 υπάρχει σε όσα χαρτιά έχω στο χέρι, έστω προπολεμικά...

--- Τέλος παράθεσης ---
Στον τοίχο του ιατρείου που υπηρετείς μπορεί να είναι ακόμα και η φωτογραφία του Βασιλιά Κωνσταντίνου αυτό όμως δε με εμποδίζει να τον αποκαλώ τέως Βασιλιά.
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος4. Αστειεύεσαι ότι δεν κάνουμε εφημερίες με απουσία ειδικού φαντάζομαι...Ασχολίαστο, προφανώς γράφτηκε, έτσι για να γραφεί...

--- Τέλος παράθεσης ---
Δικά σου σχόλια τα οποία σε κανένα σημείο δεν έχω γράψει. Θα ήταν φρονιμότερο όταν σχολιάζεις τα γραφόμενα κάποιου άλλου να κάνεις παράθεση ώστε να μην δημιουργείς εντυπώσεις.
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος5. Λεωφορεία καθημερινά υπάρχουν σε κεφαλοχώρια...Τα ταξί καθημερινώς κοστίζουν πολλά περισσότερα από τα έξοδα μεταφοράς...

--- Τέλος παράθεσης ---
Δε σε υποχρεώνει κανείς να πληρώσεις ταξί ή να πληρώσεις για μεταφορά περισσότερα χρήματα από όσα σου δικαιολογεί η υπηρεσία σου.
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος6. Το Βουνό πάει στον Μωάμεθ και όχι ο Μωάμεθ στο Βουνό...Στα περισσότερα αγροτικά βέβαια θέλει αλπινιστές-φαρμακευτικούς αντιπροσώπους. Προσωπικά έχω να πω ότι το καλοκαίρι στο αγροτικό ιατρείο που υπηρετώ αντικειμενικά γινόταν πανικός όπως κάθε καλοκαίρι (όχι μόνο για συνταγογράφηση...) και η μόνη επίσκεψη που είχα ήταν από έναν ομεπραζολά που έφυγε κακήν κακώς...Τρελό χρήμα δηλαδή διακινείται...Εκτός πραγματικότητας είστε κε συνάδελφε εν έτει 2010. Το πάρτυ γίνεται με τους ειδικούς και φυσικά αυτό δεν το λέω από ζήλεια. Τουναντίιν.Επίσης, το πάρτι τελείωσε οριστικά με την περαιτερω μείωση των τιμών τον Ιούνιο. Θα ήταν τρελές οι εταιρείες να στέλνουν άτομα χωρίς έσοδα...
Φαντάζομαι καλυφθήκατε κάπως, αν και είναι ολοφάνερο ότι υπάρχει μια κάποια προκατάληψη απέναντι στους νυν θητεύοντες σε περιφερειακά ιατρεία.  8)

--- Τέλος παράθεσης ---
Ο φαρμακευτικός αντιπρόσωπος δεν πάει στα κουτσοχώρια που ο αγροτικός θα γράψει 10 συνταγές καθημερινά, υπάρχουν όμως κάτι γωνιακά αγροτικά ιατρεία που είναι η χαρά των συναδέλφων καθώς και των φαρμακευτικών αντιπροσώπων.

Και να τελειώνω εδώ το θέμα προσωπικά, το θεωρώ άσκοπο να προσπαθώ να αποδείξω τα αυτονόητα που όλοι οι συνάδελφοι γνωρίζουν.
Δεν έχω καμία εμπάθεια με τους νυν συναδέλφους που υπηρετούν σε αγροτικό ιατρείο αυτή την περίοδο, όσο και αν προσπαθείς να πείσεις με τα γραφόμενά σου, άλλωστε πριν μερικούς μήνες ολοκλήρωσα τη θητεία μου κι εγώ ως αγροτικός. Τα ίδια έγραφα και τότε όμως που τα ζούσα και κανένα στοιχείο μέχρι και σήμερα δε με βοηθάει ώστε να αλλάξω γνώμη.
Κρατάς μία στάση απέναντι στους ειδικούς που όσο κι αν θέλεις να με πείσεις για το αντίθετο αυτοί είναι που κρατάνε την πρωτοβάθμια φροντίδα και όχι οι περαστικοί για μερικούς μήνες αγροτικοί υπόχρεοι υπηρεσίας υπαίθρου.
Εσύ κι εγώ καλύπτουμε κενά όσο δεν υπάρχουν γενικοί ιατροί, η δική σου και η δική μου "μέγιστη" προσφορά ως αγροτικοί είναι ισάξια με την "ελάχιστη" προσφορά των ειδικών στα ιατρεία αυτά.
Εσύ κι εγώ δε γνωρίζουμε βασικά πράγματα για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, δεν έχεις την πείρα, δε γνωρίζεις τη νομοθεσία....δεν....πολλά, σε αντίθεση με τους ειδικούς.

Αυτά, ελπίζω να σε κάλυψα, μπορείς να συνεχίσεις, άλλωστε τα περισσότερα μηνύματα είναι άσχετα με την "παράταση για τα αγροτικά" οπότε δεν κινδυνεύουμε να βγούμε off topic, κάτι που δε με φοβίζει γιατί οι κολλητοί μου διαχειριστές του forum δεν πρόκειται να με μαλώσουν ;).

υ.γ. alfie sorry αν σε παρεξήγησα, αλλά γνωρίζεις πολύ καλά πως ότι με ενοχλεί το αναφέρω χωρίς υπεκφυγές. Καλή συνέχεια!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση