Γενικά > Γενική συζήτηση
Παροχή ιατρικών υπηρεσιών χωρίς αμοιβή σε συγγενείς ιατρού
Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν έχω εγκρίνει ποτέ μέχρι τώρα επίσκεψη ασφαλιζόμενου ΤΣΑΥ γιατί δεν έχει γράψει ποτέ συνάδελφος επίσκεψη.
Στις παροχές ανοικτής περίθαλψης σίγουρα υπόκεινται η ιατρική, φαρμακευτική και οδοντιατρική περίθαλψη, αλλά υπάρχει και ο Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας που καλά θα ήταν να τον σεβόμαστε.
--- Τέλος παράθεσης ---
Υπάρχει μια ατελείωτη υποκρισία. Ο νόμος αυτός δεν ξέρω γιατί γράφτηκε έτσι αλλά...
Στο ΤΣΑΥ ασφαλίζονταν οδοντογιατροί, φαρμακοποιοί και δεν θυμάμαι και ποιοι άλλοι που δεν είναι ιατροί.
Πως ο ελεγκτής ξέρει εάν είναι ιατρός ή όχι όταν βλέπει το χαρτάκι; Μπορείτε να μου λύσετε αυτή την απορία;
εδιτ: και μην σας μπει καμιά ιδέα ότι δεν συμφωνώ με την συναδελφική αλληλεγγύη αλλά έτσι όπως έχει γίνει νομικώς είναι....
anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣτο ΤΣΑΥ ασφαλίζονταν οδοντογιατροί, φαρμακοποιοί και δεν θυμάμαι και ποιοι άλλοι που δεν είναι ιατροί.
Πως ο ελεγκτής ξέρει εάν είναι ιατρός ή όχι όταν βλέπει το χαρτάκι; Μπορείτε να μου λύσετε αυτή την απορία;
--- Τέλος παράθεσης ---
Υπάρχει το ροζ βιβλιαράκι "Ασφαλιστικό Βιβλιάριο Κλάδου Σύνταξης και Κλάδου Πρόνοιας" όπου αναγράφεται η ΙΔΙΟΤΗΤΑ του ασφαλιζόμενου.
timex:
Ας υποθέσουμε πως το να μη πληρώσει κάποιος γιατρός επίσκεψη σε ιδιώτη συνάδελφό του γίνεται τις περισσότερες φορές.
Αν και όσες φορές έχω πάει σε γιατρό πάντα πλήρωνα.
Μόνο όταν ήμουν φοιτήτρια δεν πλήρωσα μια φορά που είχα πάει σε έναν ενδοκρινολόγο που ήταν και καθηγητής πανεπιστημίου.
Οι συγγενείς μου όσες φορές έχουν πάει σε ιδιώτη γιατρό έχουν πληρώσει όλες τις φορές.
Άρα αυτό δεν ισχύει.Για εμένα τουλάχιστον.
Harper:
Μα η Ελλάδα έχει γεμίσει γιατρούε και επομένους συγγενεις γιατρών.Όσο ο χώρος μας διογκώνεται ανεξέλεγκτα τόσο οι άγραφοι νόμοι θα ξεθωριάζουν...Είναι και η ανεργία βλέπετ και η υποαπασχόληση.Λυπάμαι που το λέω αλλά δεν μπορείς να αποκαλείς λειτούργημα κάτι για το οποίο έχεις λιώσει τον κώλο σου στα θρανία και η πολιτεία έχει καταφέρει να απαξιώσει τόσο που συχνά η επιβίωση γίνετια καθημερινό άγχος.Εμένα μου έτυχε περιστατικό με στενό συγγενή μου που πήγαμε σε ειδικό ιατρό σε δημόσιο φορέα,του δήλωσα την ιδιότητά μου και επειδή φυσικά δεν μπορούσε να πάρει επίσκεψη μου σέρβιρε κατάμουτρα φασόν.Καλύτερα να μου είχε πετάξει σκατά στη μούρη.Είναι τελικά θέμα ανθρώπου,βιοποριστικό ή απλά μικροπρέπεια για εύκολο κέρδος που μας κάνει να γινόμαστε ξεφτίλα ακόμη και σε συναδέλφους?Μέχρι να βρω την απάντηση που μπορει και να μην υπάρχει και να αφορά μεμονωμένα άτομα ,κρατώ αποστάσεις...Ένα μόνο είναι σίγουρο:η απαξίωση του χώρου μας που πλέον σαν καρκίνωμα μπήκε και ανάμεσά μας και τρωγόμαστε...Στον αμείλικτο αγώνα για επιβίωση δεν υπάρχει...τακτ
Koterakis:
.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση