Γενικά > Γενική συζήτηση

Παροχή ιατρικών υπηρεσιών χωρίς αμοιβή σε συγγενείς ιατρού

<< < (5/10) > >>

anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑλλά κάποιοι να κόβουν "χαρτάκι" για επίσκεψη επειδή δεν το πληρώνει ο ασθενής (συνάδελφος ή όποιος εμπίπτει σ' αυτό) αλλά το ταμείο του το θεωρώ αντιδεοντολογικό και "φτηνό"!

--- Τέλος παράθεσης ---
Δε μπορώ παρά να συμφωνήσω απόλυτα με την παραπάνω πρόταση.

Koterakis:
.

anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςθα ηθελα να εξηγήσω στο νεαρό συνάδελφο αναστάση πως εκτος απ τους κανονες δεοντολογίας υπάρχουν και οι κανόνες ευγενίας και οταν λοιπόν πάει κάποιος στο ''μαγαζί'' οποιουδήποτε είναι συμβατό με την κοινή λογική να κάνει μια κίνηση αναγνώρισης της υπηρεσίας που σου παρέχει ο ''μαγαζάτορας.''!!Ειναι απαράδεκτο να πληρώσει συνάδελφος σε συνάδελφο αλλά να του δώσει το βιβλιάριο να κόψει μια επίσκεψη,(και πάντα χωρίς να το εχει ζητήσει,) δεν καταλαβαίνω που χωράει την πολλή συζήτηση.ΦΑΝΗΣ ΡΗΓΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΟΑΕΕ.   

--- Τέλος παράθεσης ---
Συμφωνώ απόλυτα....όταν το μαγαζί είναι "ΦΤΗΝΟ".
Έχω μάθει στην εργασία μου να μην είμαι ευγενικός, αλλά απόλυτα νόμιμος και να σέβομαι τη δεοντολογία.

fanisgp:
Ξεκαθάρισα νομίζω πως δεν πρέπει να ζητηθεί ουτε το βιβλιάριο αλλά να δωθεί αυτοβούλος ως ενδειξη καλης θελησης.Αναφέρω επίσεις σε προηγούμενο μηνυμα μου πως για τον ιδιώτη ειναι πολλες φορές θέμα επιβίωσης.Ο ιδιωτης δεν ειναι δημόσιος υπάλληλος Δεν ξερω πιό απλά πως να το πώ.θα κρεμασω στον τοιχο το προεδρικο διαταγμα παντως για να ανεβεί κατηγορια το μαγαζι.

anastasios theodoridis:
Δηλαδή συνάδελφε Φάνη τόσοι πολλοί συνάδελφοι επισκέπτονται συγκεκριμένους συναδέλφους που τα 15-20 ευρώ που θα πάρουν είναι θέμα επιβίωσης;

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση