Γενικά > Γενική συζήτηση

Παροχή ιατρικών υπηρεσιών χωρίς αμοιβή σε συγγενείς ιατρού

<< < (2/10) > >>

Koterakis:
.

aterpos:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος......  και ας ήταν η συγκεκριμένη κίνηση νομοθετημένη.

--- Τέλος παράθεσης ---

Η "μη χρέωση" συναδέλφων και συγγενών ήταν άγραφος νόμος για τους παλιότερους και αναρωτιέμαι ποιός ήταν ο λόγος που προστέθηκε ως νομοθετική διάταξη.

anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕγώ έχω προσωπική εμπειρία από συνάδελφο (που με γνωρίζει και προσωπικά) που έκοψε (επανειλημμένα) το "χαρτάκι" της επίσκεψης από το βιβλιάριο του ΤΣΑΥ σε προστατευόμενο μέλος της οικογένειας μου. (μην πάει χαμένο, ε; )

--- Τέλος παράθεσης ---
Ο "συνάδελφος" έκοψε το χαρτάκι για την επίσκεψη, είναι σίγουρος πως θα πληρωθεί για τη συγκεκριμένη επίσκεψη;

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕξ' άλλου είναι σαφές ότι τις πιό οργίλες αντιδράσεις θα τις προκαλέσει όποιος προσπαθήσει να "νοικοκυρέψει" τέτοια πράγματα, αφού αναπόφευκτα θα χαλάσει καθεστηκυίες ισορροπίες..

--- Τέλος παράθεσης ---

fanisgp:
Ο ιδιωτης γιατρος δεν ειναι πιά τόσο τραγικό να κόψει τό χαρτάκι του ΤΣΑΥ να πληρωθεί.Δεν στοιχίζει τίπατα.Και σαφώς θα τα πληρωθεί τα χαρτάκια.Δεν εχουν ολοι οι γιατροί τεραστιο πελατολογιο.Ειδικα αυτη την περιοδο πολλοι συναδελφοι επιβιωνουν με χαρτάκια 

anastasios theodoridis:
Δεν έχω εγκρίνει ποτέ μέχρι τώρα επίσκεψη ασφαλιζόμενου ΤΣΑΥ γιατί δεν έχει γράψει ποτέ συνάδελφος επίσκεψη.

Στις παροχές ανοικτής περίθαλψης σίγουρα υπόκεινται η ιατρική, φαρμακευτική και οδοντιατρική περίθαλψη, αλλά υπάρχει και ο Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας που καλά θα ήταν να τον σεβόμαστε.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση