Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Εφημερίες ΕΣΥ -ΥΥ-ΚΑ και Ε.Ε.

<< < (260/295) > >>

Ν.ΔΗΜΟΥ:
Έχουμε σύσσωμη απάντηση θέση σε αυτό; Άκουσα ότι στο Συνέδριο υπήρξε έντονη διαμάχη ΓΓ μεταξύ δύο θέσεων που θέλουν τους ΓΓ στα νοσοκομεία (ΤΕΠ) ή απαραίτητα εκτός αυτών. Νομίζω ότι τα επίσημα όργανά μας, παρά τις κατά καιρούς έντονες κόντρες τους, τόσο οι παλιοί όσο και οι νέοι της Ελεγεία και Ένωσης, θέλουν αποκλειστικά εξωνοσοκομειακή δράση μας. Θα συντονιστούμε ή θα αφανιστούμε;

ΑΓΑΠΗΤΈ ΣΥΝΆΔΕΛΦΕ koterakis
Παλαιότερα,τόσο η ΕΛΕΓΕΙΑ όσο και η ένωση,με παρέμβασή τους,είχαν αλλάξει τον αρχικό σχεδιασμό ως προς τις ειδικότητες που θα επάνδρωναν τα ΤΕΠ,και είχαν πετύχει,την πρόσθεση των Γενικών Ιατρών στις άλλες ειδικότητες,που μπορούν να επανδρώσουν τα ΤΕΠ,επιχειρηματολογόντας για αυτό.
Αργότερα ,η θέση αυτή προσαρμόστηκε μάλλον,σωστά κατά την γνώμη μου,ότι οι ΓΙ έχουν θέση μόνο σε οργανωμένα θεσμοθετημένα  ΤΕΠ ,υπό τις προυποθέσεις που ορίζει η διάταξη,και μόνο με την σύμφωνη γνώμη του ενδιαφερόμενου-που ενοείται αν πρόκειται για νέα προκύρηξη-αλλά είναι ΑΠΑΡΕΤΗΤΗ   σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση.

Koterakis:
.

Ν.ΔΗΜΟΥ:
.

Όμως όταν καταργούνται/σαμποτάρονται/απαξιώνονται/λησμονούνται/κ.ο.κ θέσεις εφημέρευσης στην περιφέρεια (Κ.Υ ή Π.Ι) με την δικαιολογία ότι "χρήματα για εκεί δεν υπάρχουν όμως μπορείτε κύριοι ΓΓ να εφημερεύετε στο νοσοκομείο αν δεν θέλετε να μένετε χωρίς εφημερίες" τότε όποιος κάτι τέτοιο το στηρίζει, είναι άδικος, και εγκληματικά άδικος αν είναι ΓΓ επισημαίνω εδώ.

Αλλο οι εφημέρευση στα ΚΥ, ΦΥΣΙΚΆ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΆΤΕΥΤΗ, άλλο ο διορισμός ΓΓ στα ΤΕΠ. Τέτοια εκβιαστικά ερωτήματα ΤΑ ΠΟΛΕΜΆΜΕ

ΓΓ στα Νοσοκομεία, ειδικά αυτή την εποχή νομίζω, περίτρανα και πιο ξεκάθαρα από ποτέ, αποδεικνύεται ένας Δούρειος Ίππος για την Γενική Ιατρική, που μας βρίσκει απροετοίμαστους, διχασμένους, ζαλισμένους.
Αλλο απροετοίμαστοι(ποιός φταίει;-γιατί δεν το συζητάμε με επιχειρήματα,φυσικά όχι του στύλ δεν είμαστε εκπαιδευμένοι,δεν ξερουμε-γιατί επιμένουμε άκαμπτα στην προάσπιση της ΠΦΥ(τι θα γίνει τώρα που βάζουν την ΠΦΥ στο νοσοκομείο)]
Διχασμενοι; ίσως έχετε δίκιο αφού κάθε διαφορετική άποψη γίνεται εχθρός της ειδικότητας και Δουρειος Ιππος
Ζαλισμένοι; Νομίζω ο πανικός δημιουργεί ζάλη,διάλογος εσωτερικός χρειάζεται ....

Koterakis:
.

Ν.ΔΗΜΟΥ:
Αν ο ΓΙ είαι ανυποψίαστος,και παει στα ΤΕΠ αν και δεν του αρέσει δεν φταίει ο κακός διοικητής ή ο ειδικός άλλης ειδικότητας.ΦΤΑΙΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ
Αυτός δεν κάνει ούτε για το ΚΥ, ούτε για τι Π.Ι., όχι γιατί δεν είναι καλός γιατρός αλλά δεν είναι αποφασιστικός σε αυτό που θέλει πραγματικά να κάνει...
Πολλοί ΓΙ που υποχρεώθηκαν παρά την θέλησή τους να πάνε στα ΤΕΠ  αντέδρασαν με την συμπαράσταση των συλλόγων μας με επιτυχία ...

Υ.Γ Πρέπει μάλλον να συνεχίσουμε την συζήτηση μας (I like) σε άλλο σημείο του φόρουμ,γιατί μάλλον ξεφεύγουμε από την συγκεκριμένη ενότητα

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση