Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Εφημερίες ΕΣΥ -ΥΥ-ΚΑ και Ε.Ε.
anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
anastasios theodoridis:
Επειδή ακόμα και μετά τη δημοσίευση της εγκυκλίου (φαντάζομαι θα δημοσιευτεί και η κατά παράδοση ερμηνευτική της εγκυκλίου ;D ) δεν έχω καταλάβει τι θα γίνεται για τους ειδικευόμενους-αγροτικούς που κάνουν λιγότερες από 7 εφημερίες μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος συνάδελφος;
Εφόσον δεν απουσιάζω, δεν έχω άδεια....και δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα δική μου η μη πραγματοποίηση των 7 εφημεριών το υπουργείο θα με αποζημιώνει με ολόκληρο το επίδομα εφημέρευσης των 7 εφημεριών; :o
ΑΡΗΣ:
Και ας πάρουμε και το εξής υποθετικό αλλά συχνό φαινόμενο, ειδικευμένοι ιατροί σε κέντρο υγείας όχι της Α ζώνης (άρα της Γ, αφού κέντρα υγείας Β ζώνης δεν υπάρχουν) που κάνουν 11 εφημερίες με το νέο νόμο (7 ενεργείς και 4 ετοιμότητας), υποχρεούνται με τα γνωστά μέσα να εφημερεύσουν στο ΤΕΠ του νοσοκομείου στο οποίο οποίο ανήκει το κέντρο υγείας τους. Πόσες εφημερίες υποχρεούνται να κάνουν δεδομένου ότι σχεδόν όλα τα υπόλοιπα νοσοκομεία ανήκουν στη Β ζώνη?
Α. 7+4 αφού ανήκουν οργανικά σε κέντρο υγείας Γ ζώνης
Β. 5+2 αφού θα εφημερεύουν σε μονάδα υγείας της Β ζώνης
Γ. Θα έχουν το δικαίωμα να εξαντλήσουν τις εφημερίες στο κέντρο υγείας (Γ ζώνη άρα 7+4) αλλά και στο νοσοκομείο (Β ζώνη άρα 5+2) αφού πρόκειται για δύο διαφορετικές ζώνες με διαφορετικό τρόπο υπολογισμού του αριθμού των εφημεριών και άρα συνολικά θα μπορούν να κάνουν 12 ενεργείς και 6 ετοιμότητας.
docjohn:
Θα μπορουσε καποιος συναδελφος να μου πει τι ισχυει για τα 20 σχεδον Γενικα νοσοκομεια/Κ.υγειας που απο την ιδρυση τους εχουν εννιαιο κανανισμο που δεν κανει διαχωρισμο αναμεσα σε ΓΝ και ΚΥ. και οι γενικοι ιατροι που υπηρετουν σε περιφερειακα ιατρεια που τελικα ανοικουν,στο ΚΥ η ΓΝ. κατι ακομα εαν δεν υπαρχει διευθυντης στο ΚΥ τοτε σε ποιον απευθηνομαστε σε οτι αφορα αδειες, εφημεριες,διαφωνειες και γενικα οπου χριζει αποφαση διευθυντη.Παρακαλω ας μου απαντησει καποιος γαιτι μας λενε οτι θελει ο καθενας.
anastasios theodoridis:
Το παρακάτω έγγραφο δεν είναι παράνομο; ???
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση