Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Εφημερίες ΕΣΥ -ΥΥ-ΚΑ και Ε.Ε.

<< < (278/295) > >>

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςη ΥΠΕ μπορει να ζητησει να καλυψουμε για καποιο χρονικο διαστημα νοσοκομειο διαφορετικο απο αυτο που υπαγομαστε,αλλα που βρισκεται στην αρμοδιοτητα της;

--- Τέλος παράθεσης ---

ΝΑΙ

timex:
Εγώ λέω να προτείνουμε στις ΥΠΕ, εκτός απο γενικούς γιατρούς να αποσπουν στα νοσοκομεία απο τα ΚΥ, παθολόγους, παιδιατρους, οδοντιατρους και γενικοτερρα ολες τις ειδικοτητες που υπαρχουν στα ΚΥ.
Για να ειναι δικαια τα πραγματα και να μη γινονται διακρισεις στις ειδικοτητες...

bill s:
Αγαπητοί συμφορουμίτες γεια σας!
Με αφορμή την εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου από 1-10-2010 στους δημοσίους υπαλήλους , γνωρίζει κανείς τι γίνεται?
Συγκεκριμένα ,σύμφωναμε την εφημερίδα Το ΒΗΜΑ , το σύνολο των πρόσθετων αμοιβών δεν θα πρέπει να ξεπερνά τον βασικό μισθό μας .
Επειδή όμως πρόσθετες αμοιβές θεωρούνται εκτός από τα επιδόματα ΚΑΙ οι εφημερίες , το σύνολο όλων αυτών ,( για παράδειγμα σε έναν επιμ Β σε Κ.Υ.) , μάλλον ξεπερνούν τον βασικό μισθό , τότε τι γίνεται?
Μήπως δηλαδή το 7 ενεργείς +4 ετοιμότητας για τους επιμ Β θεωρείται υπέρβαση και δεν θα πληρωθούν στο ακέραιο?
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

mandreou:
Στο site της Ένωσης Γενικών Ιατρών Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος, αναρτήθηκαν δυο έγγραφα σχετικά με τις εφημερίες ΓΙ:

ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΙΑΤΡΩΝ και
ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ  

Harper:
το 7 ενεργείς και 4 ετοιμότητας μπορεί να σημαινει για κάποιους 10-11 μέρες εγκλεισμού στο ΚΥ αφου πολλοί από εμάς απεχουν πολύ αποστασιομετρικά-χρονικά από το ΚΥ και αναγκαστικά μένουν μέσα και στις ετοιμότητας ώστε αν κληθούν να είανι εκεί άμεσα και όχι σε μία ώρα!

Το 7 ενεργείς σημαίνει 7 ρεπό και αν συνυπολογίσει κάποιος και 6 από τα 8 Σ/Κ που είναι εκτός ,μιλάμε για 13 ημέρες off ή αλλιώς 17 εργάσιμες καθαρά.Αν δε υπάρχει και κανονική ή εκπαιδευτική άδεια πχ 5 ημερών(15 εκπαιδευτική και 25-28 κανονική το χρόνο για καθένα από εμάς=40-43 ημέρες,δηλ κατα μέσο όρο 3,5 ημέρες το μήνα άδεια χωρίς να υπολογίσουμε τυχόν αναρρωτικές ή άλλες)αυτό μπορεί να πέσει σε 12 εργάσιμες ημέρες ή και παραπάνω.Πως θα εξυπερητήσει κάποιος γενικός ιατρός ένα περιφερειακό ιατρείο με 7-8 χωριά μέσα σε αυτό το σύντομο διάστημα?Δεν είανι σε βάρος των Π.Ι.?

Μπορεί κάποιος από εσάς να μου προτείνει να ζητήσω κατ'εξαίρεση μειωμένες εφημερίες αλλά ποιός μου εγγυάται πως η διοίκηση θα το εγκρίνει και μάλιστα σε χρόνια βάση και ακόμη περισσότερο όταν το ΚΥ που εργάζεται κανείς μόλις και μετά βίας καλύπτεται από ιατρούς ή αν έχουν σαν απώτερο σκοπό να μας αποσπάσουν μελλοντικά σε εφημερίες Νοσοκομείου ή άλλου ΚΥ όμορου?

Τελικά ασχολείται κανείς με αυτά?Γιατί εγώ βλέπω πως από δω και πέρα πρέπει το 1/3 της ζωής μου να το ζω σε ΚΥ και τις υπόλοιπες εργάσιμες ημέρες πρέπει να τρέχω σαν το Βέγγο για να καλύψω το Π.Ι. που είμαι διορισμένος και αυτό το θεωρώ παράλογο!!!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση