Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Εφημερίες ΕΣΥ -ΥΥ-ΚΑ και Ε.Ε.
Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΆλλη μια απορία. Έχουν οι αποφάσεις της ΟΕΝΓΕ και η συλλογική σύμβαση εργασίας παραπάνω ισχύ από την νομοθεσία, ή μήπως είναι δυνατών να χαρακτηριστούν αντισυνταγματικές και άρα μη ισχύουσες?
--- Τέλος παράθεσης ---
Το προεδρικό διάταγμα ορίζει τις γνωστές διατάξεις για το 48ωρο με το παραθυράκι ότι δύναται να "παραβιαστούν" εάν υπάρχει συλλογική σύμβαση που λέει το αντίθετο.
D-Michalis:
Την παραβίαση μέσω συλλογικών συμβάσεων την προβλέπουν και οι σχετικές Ευρωπαές Οδηγίες. Τα Π.Δ. απλά την επαναλαμβάνουν
vasiliki:
Τουλάχιστον ας στείλουμε μαζικά mail στην ΟΕΝΓΕ, μου φαίνεται θέλουν ν' ακούσουν τα σχολιανά τους άμεσα, κι όχι μόνο απ' τις τοπικές ενώσεις νοσοκομειακών. Είναι πραγματικά ντροπή υποτιθέμενοι εκπρόσωποί μας να διαπραματεύονται με τον κακό εργοδότη για προσωπικά οφέλη.Και μην πεί κανείς ΄οτι δεν έχουν προσωπικό όφελος!!!! >:( >:( >:(
Σήμερα άκουσα και το τελλό. Καθαρίστρια, απόφοιτη δημοτικού,μόνιμη υπάλληλς στην Εθνική Τράπεζα, πόσα παίρνει το μήνα???
1500 ευρώ καθαρά.Μισθό επιμελητή Α'
Τα σχόλια δικά σας!!!
D-Michalis:
Και η αποκλειστική αγαπητή vassiliki παίρνει στην βάρδιά της περισσότερα από τον επιμελητή σε εφημερία. Κανενός όμως το αυτί δεν ιδρώνει.
ARCTORIUS:
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΕΣΥ> οι απολαβες και το μισθολογιο μου θυμιζουν μισθολογια τησ ακτησ ελεφαντοστου.Τωρα θα μου πειτε εσυ που το ξερεις?Απλα σπουδαζα στην ιταλια και ειχα ενα συμφοιτητη απο εκει.Επειδη σε λιγο θα μας ξεπερασει και αυτη η χωρα στις αμοιβες των ιατρων αποψη μου ειναι η εξης>
ΟΧΙ 1600ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟ.ΕΓΩ ΣΑΝ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΤΑΛΟΣ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΣ>1780 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΑ.Η ΕΦΗΜΕΡΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΑΠΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ.ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ Η ΖΩΗ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ.ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΙΜΗ ,εκτος απο τις ασφαλειες αυτοκινητων που ειναι σιγουρα πολυ πιο ακριβες απο την ελλαδα.
δεν μπορω να καταλαβω γιατι εγω πρεπει να πληρωνομαι λιγοτερο απο τον ιταλο συναδελφο μου.ας μου απαντησει καποιος.
οσον αφορα την αδιαλλαξια του υπουργειου υγειας στην εκκληση για αλλαγη του μισθολογιου,θα με βρει μπροστα του και μαζι μου ολους τους ειδικευομενους.ΤΕΡΜΑ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΣΥ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ 100000 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ,ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ.ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση