Ένα παλαιό ανέκδοτο μια και συγκρίνουμε Πάμελα με Λεμονή....:
Έρχεται ο Ρήγκαν στην Ελλάδα για επίσημη επίσκεψη, τον τρέχουν σε πρωθυπουργούς, αρχηγούς κομμάτων, επιμελητήρια, κλπ. Πριν φύγει τον ρωτάνε:
- κ. Πρόεδρε, μήπως θέλετε να πάτε κάπου αλλού στην Ελλάδα;
- Ναι, λέει αυτός, θέλω να δω τον Μήτσο.
Τρελαίνονται αυτοί:
- Ποιο Μήτσο; του λένε.
- Αυτόν που έχει συνεργεία-επισκευές, στην γωνία των οδών Χ και Υ.
Ψάχνουν αυτοί, όντως υπάρχει ένα συνεργείο εκεί που τους είπε, κλείνουν σε ακτίνα 5 τετραγώνων την περιοχή και πάνε τον Ρήγκαν. Φτάνει αυτός, βγαίνει από το αμάξι, λέει σε ένα αραχτό τύπο στην είσοδο του συνεργείου:
- Που είναι ο Μήτσος;
- Ο Μήτσος; Μισό λεπτό, Μήτσοοοο!!!! φωνάζει αυτός.
Βγαίνει ένας τύπος κάτω από ένα αμαξι, βλέπει τον Ρήγκαν, αγκαλίες φιλιά, χαμός...
- Μήτσο μου!!!
- Ρολαντ μου!!!!
Οι υπόλοιποι γυρω έχουν χαζέψει και δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει, πως συμβαίνει....
Φεύγει ο Ρήγκαν, έρχεται ο Γκορπατσώφ, μια από τα ίδια η υπόθεση. Κι αυτός ήθελε να δει το Μήτσο, τα ίδια γεγονότα:
- Μήτσο μου!!!
- Μιχαλάκι μου!!!!
Ο τύπος στην είσοδο του συνεργείου και αφεντικό του Μήτσου, είχε πάθει πλάκα:
- Ρε συ, την μια ο Ρήγκαν, την άλλη ο Γκορπατσώφ, τι γίνεται εδώ, σε λίγο θα μου πεις ότι ξέρεις και τον Πάπα...
- Τον Γιάννη λές τώρα, σφαλιάρες παίζαμε μικροί...
Τρελαίνεται το αφεντικό του Μήτσου:
- Ρε κερατά, θα σε πάω στο Βατικανό να σε κάνω ρεζίλι, ακους εκεί έπαιζε σφαλιάρες με τον Πάπα...
- Και δεν πάμε; Καιρό έχω να τον δω. λέει ο Μήτσος.
Πάνε λοιπόν στο Βατικανό, στην πλατεία του Αγ Πέτρου, και λέει ο Μήτσος στο αφεντικό του:
- Κάτσε αφεντικό τώρα εδώ και θα με δεις με τον Πάπα.
Περιμένει το αφεντικό του Μήτσο, σε λίγη ώρα βγαίνει ο Πάπας σε ένα μπαλκόνι και χαιρετά τα πλήθη. Ξάφνου, πάει να μπει μέσα, βλέπει τον Μήτσο, που είναι βγει και αυτός στο μπαλκόνι, και να σου αγκαλιές-φιλιά ο Πάπας με τον Μήτσο.
Τρελαίνεται το αφεντικό του Μήτσου που τα βλέπει και γυρνάει σε ένα γιαπωνέζο τουρίστα δίπλα του και του λέει:
- Ρε συ, τι γίνεται εκεί πάνω;
Κι ο γιαπωνέζος απαντά:
- Αν λες για το Μήτσο, κάτι γίνεται, αλλά αυτός με τα άσπρα ποιος είναι;